Στα δικαστήρια για τα έργα στην παραλία

 Στα δικαστήρια για τα έργα στην παραλία

Στα δικαστήρια για τα έργα στην παραλία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 801 ΦΟΡΕΣ

Στις αίθουσες του δικαστηρίου έχει μεταφερθεί πλέον η διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εταιρία που έχει ενοικιάσει από τον Δήμο Ρόδου ομπρέλες και σε όμορη ξενοδοχειακή μονάδα που βρίσκεται στην περιοχή Καναμάτ Ρόδου.

Η ιδιοκτήτρια του ακινήτου στην περιοχή Αγία Μαρίνα Καναμάτ Ρόδου, δίπλα από το Ναυτικό Κλιμάκιο, που δεν είναι άλλη από την εταιρεία που διαθέτει και την ξενοδοχειακή μονάδα, προέβη στην τοποθέτηση δοκαριού με αποτέλεσμα να κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος του υπευθύνου καθώς φέρεται να εμπόδιζε την είσοδο των πολιτών στην παραλία.

Από την πλευρά του ο τελευταίος δια των δικηγόρων του κ.κ. Στέλιου Αλεξανδρή και Στράτου Καρίκη προσέφυγε στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα και ζητώντας την έκδοση προσωρινής διαταγής. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που θεωρεί ότι καταπατείται η έκταση του, ζητά να σταματήσουν οι εργασίες στην νομή του οι οποίες όπως καταγγέλλει γίνονται παράνομα.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος που εκμεταλλεύεται τις ομπρέλες, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Άκη Δημητριάδη, αναφέρει ότι οι εργασίες δεν γίνονται από τον ίδιο αλλά από τον Δήμο της Ρόδου. Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται να εκδοθεί σήμερα.

Διαβάστε ακόμη

39χρονος κατηγορείται για κλοπή ενέργειας

Συνελήφθη 20χρονος στη Ρόδο για επικίνδυνη οδήγηση και βία κατά αστυνομικών

45χρονος συνελήφθη στη Ρόδο για κλοπή τραπεζικής κάρτας

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο