Πρωτιά στους Γερμανούς για ξενοδοχείο στα Κολύμπια

Πρωτιά στους Γερμανούς για ξενοδοχείο στα Κολύμπια

Πρωτιά στους Γερμανούς για ξενοδοχείο στα Κολύμπια

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 565 ΦΟΡΕΣ

Το ξενοδοχείο Fantasy της Ρόδου είναι αυτό που πανελλαδικά αποδεικνύεται σήμερα το πιο δημοφιλές τουριστικό κατάλυμα για τους Γερμανούς.

Σύμφωνα με τα όσα κατέγραψε η ιστοσελίδα www.fvw.de το Fantasy που βρίσκεται στα Κολύμπια, μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων κατέκτησε την πρώτη θέση από τη δέκατη στην οποία βρισκόταν, συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον των γερμανών τουριστών για διακοπές.

Όπως δήλωσε στη «Ρ» ο κ. Δημήτρης Αναστάσης, πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση με 116 κλίνες η οποία τις τελευταίες μέρες γνωρίζει μεγάλη ζήτηση, γεγονός που έχει προκαλέσει και μεγάλη ικανοποίηση στους ιδιοκτήτες της.

Μάλιστα σύμφωνα με τον ίδιο η επιχείρηση ετοιμαζόταν να προχωρήσει χτες σε προσφορές για να αυξήσει τις πληρότητες και τον Αύγουστο μιας και οι καταστάσεις των προηγούμενων ημερών έβαλαν φρένο στις κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

Όμως η αναπάντεχη αυτή εξέλιξη προκάλεσε σε όλη την οικογένεια ικανοποίηση, η οποία και αναμένει να μεταφραστεί αυτό το ενδιαφέρον σε κρατήσεις.

Σημειώνεται ότι τόσο το συγκεκριμένο ξενοδοχείο όσο και τα υπόλοιπα στα Κολύμπια καταγράφουν ικανοποιητική πληρότητα για τον Ιούλιο που φτάνει και το 90%, όμως υπάρχει ανησυχία για το πώς θα εξελιχθεί ο Αύγουστος καθώς ο ρυθμός των κρατήσεων ήταν το προηγούμενο διάστημα πολύ αργός.

Η σταδιακή μεταστροφή του κλίματος πάντως έχει δώσει τη σκυτάλη σε πιο αισιόδοξες σκέψεις με δεδομένο ότι έρχονται στη Ρόδο τουρίστες κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, αφού κλείνουν τις διακοπές τους όχι μόνο μία μέρα πριν, αλλά και… αυθημερόν. Σε αυτούς τους τουρίστες προσβλέπουν όλοι αφού κάθε χρόνο παραδοσιακά αποτελούν και το μεγαλύτερο ποσοστό των τουριστών που φιλοξενούνται στα ξενοδοχεία μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το www.fvw.de είναι ένα νέο ξενοδοχειακό βαρόμετρο που δίνει απάντηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο ερώτημα «σε ποια ξενοδοχεία θα προτιμούσαν να περάσουν τις διακοπές τους οι Γερμανοί;»

Από τα στοιχεία αποτυπώθηκε ότι η Ισπανία αυτές τις μέρες παραμένει σταθερή όσον αφορά τη ζήτηση, όμως η εικόνα για την Ελλάδα είναι τελείως διαφορετική καθώς παρατηρείται κινητικότητα και πολλές αλλαγές στη λίστα με τα ξενοδοχεία που προτιμούν οι Γερμανοί.
Η αξιολόγηση αφορά πέντε κατηγορίες και συγκεκριμένα

- Top hotels
- Ανά κατηγορία/αστέρια
- Ξενοδοχεία για οικογένειες
- Για μεμονωμένους
- Για ζευγάρια

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει στις 10 Μαΐου η Δημοτική Επιτροπή Ρόδου

Ο εορτασμός της Ημέρας της Εθνικής Αντίστασης

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Συνδικάτου Εργαζομένων «ΡΟΔΑ»

Η συμβολή του Ομίλου Mitsis και της ΑΜΚΕ «Κωνσταντίνου Μήτση» στην ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας

Στην Κάλυμνο Μ.Πέμπτη βράδυ και Μ.Παρασκευή ο Γ.Νικητιάδης

Όχημα κύλησε ανεξέλεγκτο από χώρο στάθμευσης και κόντεψε να «προσγειωθεί» στο δρόμο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Ανοίγει το ίδρυμα Marc de Montalembert την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024