Αιτήσεις για αποσπάσεις εκπαιδευτικών

Αιτήσεις για αποσπάσεις εκπαιδευτικών

Αιτήσεις για αποσπάσεις εκπαιδευτικών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 323 ΦΟΡΕΣ

Ανακοινώνεται ότι το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Δωδεκανήσου σε συνεδρίασή του, που πραγματοποιήθηκε στις 24/07/2015 ημέρα Παρασκευή, καλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των κλάδων:

α) που μετατάχθηκαν υποχρεωτικά σύμφωνα με το άρθρο 82, παρ. 11 του Ν.4172/2013,
β) επιθυμούν απόσπασης από σχολείο σε σχολείο της ίδιας περιοχής (εντός Π.Υ.Σ.Π.Ε.)
να υποβάλλουν αίτηση από 24/07/2015 ημέρα Παρασκευή έως 07/08/2015 ημέρα Παρασκευή, προκειμένου να αποσπασθούν – τοποθετηθούν σε λειτουργικά κενά.

Η αίτησή τους πρέπει να συνοδεύεται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά (πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, βεβαίωση εργοδότη για συνυπηρέτηση, και βεβαίωση εντοπιότητας) καθώς η μοριοδότηση θα γίνει σύμφωνα με τα κριτήρια μοριοδότησης που ισχύουν για τις αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ όπως ορίζονται στην εγκύκλιο 102024/Ε1/26/06/2015.

Επειδή οι διαδικασίες των μεταθέσεων των εκπαιδευτικών των ειδικοτήτων της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί και προκειμένου οι αποσπάσεις να ολοκληρωθούν έγκαιρα πριν την έναρξη του σχολικού έτους, θα δοθεί η δυνατότητα μόνο σε όσους εξ αυτών μετατεθούν ή αποσπασθούν να υποβάλουν αίτηση ανάκλησης της αίτησης της απόσπασης ή τροποποίηση των προτιμήσεών τους εντός τριών ημερών από την έκδοση των αποφάσεων.

Επισημάνσεις:
1. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά μπορούν να αποσταλούν και με τηλεομοιοτυπία.
2. Οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε σχολείο γενικής παιδείας και θα υποβάλλουν αίτηση για απόσπαση σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. ή Τμήμα ένταξης ή οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών που υπηρετούν οργανικά σε Τ.Ε. και επιθυμούν να αποσπασθούν σε λειτουργικό κενό Τ.Ε. άλλου σχολείου, θα εξετασθούν ή όχι ανάλογα με τις οδηγίες που θα δοθούν στην Υπηρεσία μας από τη Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ., τις οποίες αναμένουμε προσεχώς.

Διαβάστε ακόμη

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου