Σφοδρή επίθεση του ΚΚΕ στον πρόεδρο της Κοινότητας Παραδεισίου

Σφοδρή επίθεση του ΚΚΕ στον πρόεδρο της Κοινότητας Παραδεισίου

Σφοδρή επίθεση του ΚΚΕ στον πρόεδρο της Κοινότητας Παραδεισίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 507 ΦΟΡΕΣ

Την έντονη αντίδραση της κομματικής επιτροπής του ΚΚΕ προκάλεσε η ενέργεια του προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Παραδεισίου, Κυριαζή Μιχαήλογλου να σβήσει σύνθημα του κόμματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΚΟΒ Δυτικής Ρόδου, του ΚΚΕ καταγγέλλει την διατεταγμένη υπηρεσία του προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου Παραδεισίου, ο οποίος επιδείχνοντας ιδιαίτερο αντικομουνιστικό ζήλο έστειλε προσωπικό του Δήμου, με απειλή ακόμα και με απόλυση για να σβήσει το σύνθημα του ΚΚΕ για τα 100 χρόνια του κόμματος.

Ο εν λόγο πρόεδρος προέβη στη συγκεκριμένη ενέργεια, την ίδια στιγμή που η κοινότητα διαθέτει ελάχιστο προσωπικό, τα σκουπίδια παραμένουν στους κάδους, ο κοινοτικός φωτισμός δεν υφίσταται, το σχέδιο πόλης έχει πάει στις καλένδες, οι παραλίες ακαθάριστες, οι δρόμοι παραμένουν αδιάνοιχτοι και όσοι υπάρχουν χωρίς συντήρηση, οι επικίνδυνες διαφημιστικές πινακίδες παρά τις δικαστικές αποφάσεις στη θέση τους, το σχολείο χωρίς βασικές υποδομές, το ταχυδρομείο υπολειτουργεί, το αεροδρόμιο ιδιωτικοποιείται.

Το ενδιαφέρον του προέδρου εξαντλείται στο σβήσιμο του συνθήματος του ΚΚΕ από ένα χώρο «τη Βάρη» που και αυτός έχει εγκαταλειφθεί στην τύχη του με σκοπό την ιδιωτικοποίηση, προς όφελος των επιχειρηματικών ομίλων ντόπιων και ξένων. Οι τοίχοι πέφτουν, τα χόρτα στο εσωτερικό του χώρου, αποτελούν επικίνδυνη εστία ανάφλεξης, με απρόβλεπτες συνέπειες.

Τι ενόχλησε τον «δραστήριο» πρόεδρο; Το σύνθημα του ΚΚΕ «με το λαό για το σοσιαλισμό» και οι στίχοι του Γιάννη Ρίτσου «σεμνή υπογραφή του λαού στις λεωφόρους του μέλλοντος».

Η διατεταγμένη υπηρεσία του προέδρου δεν θα περάσει. Κανένας δεν μπόρεσε να φιμώσει το ΚΚΕ, εδώ και 100 χρόνια. Είναι η μόνη δύναμη που έχει ξεκάθαρη πρόταση για τα συμφέροντα του λαού. Μονομερής διαγραφή του χρέους, αποδέσμευση από την Ε.Ε., κοινωνικοποίηση των συγκεντρωμένων μέσων παραγωγής, επιστημονικός σχεδιασμός της οικονομίας για την κάλυψη των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών με λαϊκή εξουσία.

Διαβάστε ακόμη

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν