Επιμορφωτικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Επιμορφωτικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Επιμορφωτικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 533 ΦΟΡΕΣ

Τρία νέα Επιμορφωτικά Προγράμματα περιλαμβάνει το καινοτόμο Επιστημονικό Πεδίο «Επιστήμες Υγείας» που προσφέρουν τα e-learning Προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Πρόκειται για τα:

1. «Τοξικολογία»: Η υλοποίηση του παρόντος προγράμματος θα επιτρέψει σε μια ευρεία ομάδα επιστημόνων (διατροφολόγων, ιατρών, νοσηλευτών, φαρμακοποιών, φυσιοθεραπευτών, γυμναστών, τεχνολόγων τροφίμων, περιβαλλοντολόγων, χημικών, βιολόγων, κοσμητολόγων, αισθητικών, κοινωνιολόγων, νομικών-πτυχιούχων ή ευρισκομένων ακόμη στην εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς και εκπαιδευτικών, που εμπλέκονται στην στοιχειώδη ή δευτεροβάθμια εκπαίδευση) αλλά και στελεχών της δημόσιας διοίκησης να καταρτισθούν και εξειδικευθούν στην επιστήμη της τοξικολογίας.

2. «Διατροφή και Υγεία»: Το επιστημονικό αντικείμενο του προγράμματος αφορά την παροχή βασικών γνώσεων σχετικά με την δομή και την λειτουργία του γαστρεντερικού συστήματος, τις βασικές αρχές της διατροφής του ανθρώπου και τον ρόλο της διατροφής ως μέσο πρόληψης χρόνιων ασθενειών στον άνθρωπο.

3. «Λειτουργικά Τρόφιμα και Προαγωγή της Υγείας»: Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο την παροχή των βασικών και απαραίτητων γνώσεων σχετικά με τα λειτουργικά τρόφιμα, τους τρόπους και τις προϋποθέσεις που αυτά δύναται να συμβάλλουν στην προαγωγή της υγείας και τη βελτίωση της ποιότητα ζωής.

Διαβάστε ακόμη

Επίσκεψη στη Βιομηχανία Αεριούχων Ποτών «ΒΑΠ-Π. Κουγιός ΑΒΕΕ»: Μία εκπαιδευτική ματιά στην τοπική παραγωγή

Τη δράση «MyEU2024 - Συμμετέχω ενεργά στο Μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης» φιλοξένησε ο δήμος Ρόδου για μαθητές του νησιού μας

Ψηφιακό σχολείο και φροντιστήριο: Το υβριδικό σύστημα που θα υπάρχει σε απομακρυσμένες περιοχές

Τρία βραβεία σε διεθνή διαγωνισμό απέσπασε ο «Δράκος της Ρόδου»

Πανελλαδικές 2024: Στους 68.851 οι εισακτέοι – Το πρόγραμμα

Στις 4 Ιουνίου οι εξετάσεις ενηλίκων για απόκτηση απολυτηρίου Δημοτικού Σχολείου στην Κάλυμνο

To xρονοδιάγραμμα των εξετάσεων: 20 Μαΐου ξεκινούν στα Λύκεια, 3 Ιουνίου στα Γυμνάσια, από 31 Μαΐου οι Πανελλαδικές στα ΓΕΛ

Δράσεις του 2ου ΕΠΑ.Λ.-Π.ΕΠΑ.Λ. Ρόδου για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων