Ξεσπάθωσε ο Β. Ψυλλάκης κατά του προέδρου της ΔΕΡΜΑΕ!

Ξεσπάθωσε ο Β. Ψυλλάκης κατά του προέδρου της ΔΕΡΜΑΕ!

Ξεσπάθωσε ο Β. Ψυλλάκης κατά του προέδρου της ΔΕΡΜΑΕ!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 367 ΦΟΡΕΣ

Κάποιοι νομίζουν ότι έπιασαν τον πάπα από τα γένια

Προσωπική επίθεση στον πρόεδρο της ΔΕΡΜΑΕ Γιάννη Κούρτη, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρός της Βασίλης Ψυλλάκης, με αφορμή δηλώσεις του πρώτου την περασμένη εβδομάδα αναφορικά με την πορεία των επιχειρήσεων που υπάγονται στην εταιρία.

Ο κ. Ψυλλάκης χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να μηδενίσει την προσπάθεια που έχει κάνει και ο ίδιος για τη ΔΕΡΜΑΕ, ενώ σε ερώτηση για το πώς θα συνεχιστεί η συνεργασία ανάμεσα σε εκείνον και τον πρόεδρο της μετά την εξέλιξη αυτή, απάντησε ότι αυτό θα το αποφασίσει ο ίδιος ο δήμαρχος.

Πάντως ο ίδιος αν και ρωτήθηκε δεν απάντησε στο ερώτημα αν θα παραιτηθεί από την εταιρία και αρκέστηκε να πει «εξαρτάται».

Συγκεκριμένα με δηλώσεις του στα μέσα ενημέρωσης ανέφερε τα εξής: «Ήρθαν στο φώς της δημοσιότητας κάποιες δηλώσεις από την επιχείρηση τη ΔΕΡΜΑΕ, καθώς εκτός από υπεύθυνος στις παραλίες είμαι και αντιπρόεδρος της επιχείρησης και υπήρξα και αντιπρόεδρος στο προηγούμενο δ.σ.

Επειδή κάποιοι τους έδωσαν μία καρέκλα και νομίζουν ότι έπιασαν τον πάπα από τα γένια, θέλω να τους πω να βγάλουν το σκασμό, και εννοώ ότι λέω, να βγάλουν το σκασμό και όταν θα κάνουν δηλώσεις να είναι προσεκτικοί.

Η εταιρία αυτή στήθηκε με αίμα και ιδρώτα. Αν κάτι για το οποίο υπερηφανευόταν η προηγούμενη αρχή ήταν αυτή η εταιρία, είχε εκατοντάδες ώρες εργασίας τόσο ο πρόεδρος Γιάννης Περδίκης όσο και εγώ και το προσωπικό της εταιρίας για να τη στήσουμε.

Διάβασα και για την Καλλιθέα για το έργο που θα παραδοθεί σε λίγο από τον εργολάβο για τις μελέτες για τις οποίες έγινε μεγάλος αγώνας να πληρωθούν, επειδή η διαδικασία που έγινε επι δήμου Καλλιθέας δεν ήταν νόμιμη εντούτοις εμείς καταφέραμε και τις πήραμε στα χέρια μας, με κόστος και εντάξαμε το έργο στο ΕΣΠΑ και τώρα σε λίγες μέρες, θα το παραδώσει ο εργολάβος.

Εγώ δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μηδενίσει μία προσπάθεια που έχουμε κάνει όλα αυτά τα χρόνια για να στήσουμε αυτή την εταιρία.

Έχω χαλάσει την υγεία μου τόσο εγώ όσο και ο αντιδήμαρχος ο Γιάννης Περδίκης, ενώ σε ότι αφορά εμένα έχει επηρεαστεί και η δουλειά μου για το δήμο και έχει στερηθεί και η οικογένειά μου πάρα πολλά για να προσφέρω στο δήμο.

Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο απλά, λέω ότι από εδώ και στο εξής αυτοί που κάνουν δηλώσεις να είναι προσεκτικοί, να σέβονται πρώτα τον εαυτό τους το νησί αυτό που υπηρετούν και να σέβονται περισσότερο το δήμαρχο που ξημεροβραδιάζεται ώρες ατελείωτες για να λύσει τα προβλήματα το νησιού».

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών