Και φέτος στην Πάτμο ο Κόντος

Και φέτος στην Πάτμο ο Κόντος

Και φέτος στην Πάτμο ο Κόντος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 96 ΦΟΡΕΣ

Το 3ο Basketball Camp στο νησί της Αποκάλυψης θα πραγματοποιηθεί στις 17-19 Αυγούστου

Σ’ ένα από τα ωραιότερα νησιά όχι μόνο των Δωδεκανήσων αλλά ολόκληρης της Ελλάδας, την Πάτμο, το μπάσκετ βρίσκεται ακόμη σε νηπιακά στάδια αλλά οι προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξή του είναι πολύ σημαντικές.

Σ’ αυτές εντάσσεται και το Basketball Camp, με την παρουσία κι επίβλεψη του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και φυσικά της εθνικής, Απόστολου Κόντου.

Ως μία από τις σπουδαιότερες μορφές του ελληνικού μπάσκετ, ο Κόντος αποτελεί «πόλο έλξης» για τα παιδιά της Πάτμου προκειμένου να μάθουν τα βασικά του αθλήματος από έναν άνθρωπο που έχει γράψει ιστορία και που, από πέρσι το καλοκαίρι, είναι επίτιμος δημότης του νησιού.

Το 3ο Basketball Camp θα διεξαχθεί στις 17-19 Αυγούστου στο ανακαινισμένο νέο στάδιο στην περιοχή Σκάλα. Τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης κι έχει την απόλυτη στήριξη του δήμου Πάτμου.

Στο Camp, που αφορά σε αγόρια και κορίτσια άνω των έξι ετών, η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι γονείς δεν θα έχουν οικονομική επιβάρυνση. Οι διοργανωτές θα παρέχουν δωρέαν αθλητικό εξοπλισμό όπως ρούχα, μπάλες κλπ. Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν επίσημο δίπλωμα συμμετοχής, που θα απομείνει ο δήμαρχος Πάτμου, Γρηγόρης Στόικος.

Διαβάστε ακόμη

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”

Κλεάνθης Παραδεισίου: «Διαζύγιο» με Κώστα Καλημέρη

Στην 22η Ανάβαση Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος» ο Ματθαίος Μπουρλίδης