Περικοπές στους Παίδες σκέφτεται η ΕΠΟ

Περικοπές στους Παίδες σκέφτεται η ΕΠΟ

Περικοπές στους Παίδες σκέφτεται η ΕΠΟ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 103 ΦΟΡΕΣ

Το χειρότερο σενάριο φαίνεται πως έχει αποφευχθεί, ωστόσο το ένα από τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Μικτών ομάδων δύσκολα θα γλιτώσει την υποβάθμιση

Αποφεύγεται τελικά, απ’ ότι φαίνεται, το χειρότερο σενάριο για τη συνέχεια του θεσμού των μικτών ομάδων, χωρίς το παραπάνω να σημαίνει πως το αναπτυξιακό μοντέλο της ΕΠΟ, έτσι όπως εκφράζεται από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ, δεν θα δεχθεί πλήγμα.


Η απόφαση της Ομοσπονδίας να αντιμετωπίσει την εξαιρετικά δυσμενή οικονομική συγκυρία με περικοπές, είναι ειλημμένη και στο πλαίσιό της, στο τραπέζι έπεσε η πρόταση να περιοριστεί το πρωτάθλημα των Παίδων (παιδιά γεννηθέντα τα έτη 2002-2003). Η πιθανότητα να γίνουν αγώνες μόνο σε επίπεδο πρώτης φάσης (ουσιαστικά τουρνουά κόντρα στις μικτές των Ενώσεων Λέσβου, Χίου, Σάμου και Κυκλάδων), χωρίς να ακολουθήσει η συγκρότηση ομάδων περιφερειών και ζωνών, είναι ισχυρή.

Το παρήγορο είναι, σύμφωνα πάντα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, πως η δομή της αντίστοιχης διοργάνωσης των Νέων (ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τα έτη 2000-2001) δεν πρόκειται να είναι διαφορετική από την ισχύουσα. Υπενθυμίζεται, πως μέχρι πρότινος η ΕΠΟ επεξεργαζόταν την ιδέα της κατάργησης των μικτών ομάδων Παίδων και Νέων και της αντικατάστασής τους με ένα και μοναδικό συγκρότημα.

Οι άνθρωποι της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΣΔ αναμένουν τις οριστικές αποφάσεις, ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως όποιες κι αν είναι αυτές, οι μικτές ομάδες Δωδεκανήσου θα λειτουργήσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο μ’ έναν προπονητή και όχι με δύο, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”