Αποβάλλεται ο Πρωτέας Απερίου από τα προημιτελικά του Ποσειδώνιου Κυπέλλου Καρπάθου!

Αποβάλλεται ο Πρωτέας Απερίου από τα προημιτελικά του Ποσειδώνιου Κυπέλλου Καρπάθου!

Αποβάλλεται ο Πρωτέας Απερίου από τα προημιτελικά του Ποσειδώνιου Κυπέλλου Καρπάθου!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1456 ΦΟΡΕΣ

Με απόφαση των διοργανωτών του Ποσειδώνιου Κυπέλλου Καρπάθου, ο Πρωτέας Απερίου αποβάλλεται από την προημιτελική φάση της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετώπιζε τα Πηγάδια για μια θέση στις 4 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Ποσειδώνιο» Κύπελλο Καρπάθου 2015

Θέμα: «Έκτακτη συνεδρίαση Επιτροπής ΠΚΚ 2015»

Κάρπαθος, 10 Αυγούστου 2015

Αφού συγκλήθηκε η επιτροπή του «Ποσειδωνίου» Κυπέλλου Καρπάθου 2015 μετά από συναίνεση της Ε.Π.Σ.Δ. και λαμβάνοντας υπόψιν α) το εξώδικο του Τσαγκάρη Μιχαήλ του Δημητρίου, πατέρα των ποδοσφαιριστών του Α.Σ. Πρωτέα Απερίου, Ανδρέα Μιχ. Τσαγκάρη και Νικολάου Μιχ. Τσαγκάρη, β) την από 13-06-2015 αποδοχή από πλευράς του Α.Σ. Πρωτέα Απερίου, δια του νόμιμου εκπροσώπου του, του Καταστατικού του ΠΚΚ 2015 και του ΚΑΠ και γ) το άρθρο 35 του Κ.Α.Π. το οποίο εν συντομία αναφέρει ότι:

Όλες οι διαφορές που ανακύπτουν από την εφαρμογή και ερμηνεία του Καταστατικού και του ΚΑΠ των αποφάσεων, οδηγιών, εγκυκλίων κλπ, της διοργανώτριας και αφορά τις συμμετέχουσες ομάδες στους πάσης φύσεως αγώνες, καθώς και οποιουδήποτε προσώπου που συνδέεται με οποιαδήποτε σχέση και ιδιότητα με τις ομάδες ή που εμπλέκεται με οποιονδήποτε τρόπο και ιδιότητα στον χώρο του ποδοσφαίρου, επιλύονται αποκλειστικά και σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού, από τα αρμόδια θεσμοθετημένα ποδοσφαιρικά όργανα, που καθορίζονται στο Καταστατικό και στους κανονισμούς των Ε.Π.Σ. και απαγορεύουν σε κάθε περίπτωση τη προσφυγή στα πολιτικά ή διοικητικά δικαστήρια.

Σε περίπτωση που κατά παράβαση της παρ. 1 του ΚΑΠ, φυσικό ή νομικό πρόσωπο προσφύγει σε πολιτικό ή διοικητικό δικαστήριο επιβάλλονται ποινές.

Στην περίπτωση του Α.Σ. Πρωτέα Απερίου συγκεκριμένα, αποφασίζεται ομόφωνα μετά την παραβίαση του άρθρου 35 του ΚΑΠ, από τον Μιχαήλ Τσαγκάρη του Δημητρίου, πατέρα των ποδοσφαιριστών του Α.Σ. Πρωτέα Απερίου Ανδρέα Μιχ. Τσαγκάρη και Νικολάου Μιχ. Τσαγκάρη και εν γένει φίλαθλου του Α.Σ. Πρωτέα Απερίου, την ΑΠΟΒΟΛΗ της ομάδας Α.Σ. Απερίου Πρωτέας, από κάθε επίσημο παιχνίδι του ΠΚΚ 2015 από σήμερα, ως την ανάκληση του εξωδίκου.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου