Ολλανδός κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 14χρονο αγόρι

Ολλανδός κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 14χρονο αγόρι

Ολλανδός κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 14χρονο αγόρι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 482 ΦΟΡΕΣ

Συνελήφθη ύστερα από μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας του παιδιού

Για ασέλγεια σε βάρος ενός 14χρονου συμπατριώτη του κατηγορείται 50χρονος Ολλανδός ο οποίος συνελήφθη προχθές από τους αστυνομικούς μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του ο πατέρας του ανήλικου παιδιού!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης όταν προχθές εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού ο 48χρονος πατέρας του ανήλικου Ολλανδού και κατήγγειλε ότι ο 50χρονος συμπατριώτης του ασέλγησε σε βάρος του ανήλικου γιού του.

Όπως αναφέρεται και στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, ο 48χρονος με την σύζυγο και τον 14χρονο γιο του έφθασαν στο νησί μας στις 30 Ιουλίου 2015 και έκτοτε διαμένουν σε ξενοδοχείο στην Ιαλυσό. Εκεί γνωρίστηκαν με τον 50χρονο, την σύζυγό του και τα δύο του παιδιά και έκαναν παρέα.

Προχθές τα μεσάνυκτα οι τρεις άνδρες, ο 50χρονος, ο 48χρονος και ο 14χρονος γιος του πήγαν σε κλαμπ που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο για να πιουν ένα ποτό. Μία ώρα αργότερα ο 48χρονος έφυγε από το μπαρ και άφησε τον γιο του μαζί με τον 50χρονο. Ο ανήλικος επέστρεψε – σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα- δύο ώρες αργότερα και η κατάστασή του δεν ήταν καλή αφού έβαλε τα κλάματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο διάστημα των δύο ωρών που μεσολάβησαν ο 50χρονος έχοντας καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ, όταν έφυγε από το μπαρ ο 48χρονος πήρε τον ανήλικο και πήγαν στην παραλία. Εκεί αφού κάθισαν σε ξαπλώστρες ο 50χρονος κατηγορείται ότι ανάγκασε τον 14χρονο να του κάνει στοματικό έρωτα.

Όταν ξημέρωσε ο 48χρονος ενημέρωσε για το περιστατικό την σύζυγό του και εν συνεχεία την σύζυγο του 50χρονου και ακολούθησε η καταγγελία στην αστυνομία και η σύλληψη του δράστη.

Χθες ο συλληφθείς προσήχθη στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου συνοδευόμενος από το δικηγόρο του κ. Ιωάννη Καραμιχάλη και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατάχρηση ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14 έτη σε ασελγείς πράξεις από ενήλικο που του είχαν εμπιστευτεί να τον φυλάσσει προσωρινά.
Ο 50χρονος κρατείται προκειμένου αύριο να απολογηθεί στην ανακρίτρια Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους