Η πολυτελής κρουαζιέρα της Wind Star Cruises στη Ρόδο

Η πολυτελής κρουαζιέρα της Wind Star Cruises στη Ρόδο

Η πολυτελής κρουαζιέρα της Wind Star Cruises στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 579 ΦΟΡΕΣ

Τον εντυπωσιακό χώρο του Αμφιθεάτρου του ιστορικού Ξενοδοχείου Grande Albergo delle Rose – Casino Rodos επέλεξε η Wind Star Cruises για το αποχαιρετιστήριο δείπνο των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου Star Breeze την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015.

Με νοστιμότατες παραδοσιακές Ροδίτικες γεύσεις, δημιουργίες του βραβευμένου chef του Ξενοδοχείου, αλλά και με το απαράμιλλο service του εξειδικευμένου Events Team του, αποχαιρέτησαν οι 200 επιβάτες του Star Breeze τη Ρόδο παίρνοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από το νησί των Ιπποτών. Η ωραία βραδιά διανθίστηκε με την παράσταση λαϊκών χορών από τοπική Ομάδα, που έδωσε στους παρευρισκόμενους μία μικρή γεύση από τη μεγάλη μουσική παράδοση του νησιού.

Βραβευμένη από τον κορυφαίο τουριστικό οδηγό πολυτελείας Conde Nast Traveller ως η καλύτερη εταιρία μικρών κρουαζιερόπλοιων στον κόσμο, η Wind Star Cruises διαθέτει έναν στόλο από 6 πολυτελή γιώτ και κρουαζιερόπλοια, αρκετά «μικρά» για να δημιουργούν στους επιβάτες τους μία ιδιαίτερη αίσθηση θαλπωρής και για να τρυπώνουν σε μικρά λιμανάκια και κρυμμένους όρμους που άλλα δε μπορούν να προσεγγίσουν, αλλά και αρκετά μεγάλα για να παρέχουν όλες τις ανέσεις που απαιτεί η υψηλού επιπέδου πελατεία τους.

Η πολυτελής κρουαζιέρα της Wind Star Cruises
Το υπερμοντέρνο Star Breeze, το τελευταίο απόκτημα της εταιρίας, διοργανώνει «ελίτ» κρουαζιέρες σε δημοφιλείς προορισμούς στο Αιγαίο όπως μεταξύ άλλων και η Ρόδος, προσφέροντας στους επιβάτες του μοναδικές εμπειρίες που ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα, εμπειρίες σαν το δείπνο στο εμβληματικό Ξενοδοχείο των Ρόδων στα πλαίσια μίας ευρύτερης συνεργασίας με τη Wind Star Cruises.

Διαβάστε ακόμη

ΤUI Γερμανίας: Ξεκίνησαν οι κρατήσεις για το 2025

ΞΕΕ: Ικανοποίηση για το «φρένο» της Ε.Ε. στις αθέμιτες πρακτικές της Booking

Οι Ιταλοί “ψηφίζουν” Αστυπάλαια για διακοπές το φετινό καλοκαίρι

Ζήστε αξέχαστες εμπειρίες στη Ρόδο παροτρύνει τους αναγνώστες της η Rebekah Blakey, blogger από τη Μεγάλη Βρετανία

Αύξηση 8,4% καταγράφηκε στις αφίξεις τουριστών τον Απρίλιο

Κατέπλευσε για πρώτη φορά στη Ρόδο το κρουαζιερόπλοιο Celebrity Ascent

191 θαλαμηγοί στη Ρόδο από τις αρχές του χρόνου

Η Ελλάδα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για τις μεγάλες ευρωπαϊκές αγορές