Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε τo beach party στους Πεύκους

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε τo beach party  στους Πεύκους

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε τo beach party στους Πεύκους

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 437 ΦΟΡΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την Παρασκευή 31 Ιουλίου στην κεντρική παραλία των Πεύκων το Moonlight Beach Party 2015, από την ΚΟΙΝΣΕΠ mypefkos.

Περίπου 2200 άτομα, ως επι το πλείστον επισκέπτες που πραγματοποιούν αυτό το διάστημα τις διακοπές τους στη Ρόδο, έζησαν μια συναρπαστική εμπειρία διασκέδασης δίπλα στο κύμα και με τους ήχους γνωστών μουσικών κομματιών των δεκαετιών 70s 80s 90s, αλλά και ηλεκτρονικής μουσικής από τους DJ ParaM, Antren, Di Capue, Kasiotis, Tsalas, που κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους παρευρισκόμενους και να κρατήσουν αμείωτο το κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η ΚΟΙΝΣΕΠ mypefkos, συνεργάστηκε με μια ομάδα 20 εθελοντών καλύπτοντας την ασφάλεια, την καθαριότητα και την τάξη κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Για τις ανάγκες του πάρτυ εργάστηκαν επαγγελματικά 25 άτομα παρέχοντας υπηρεσίες και τεχνολογικό εξοπλισμό.


Η ΚΟΙΝΣΕΠ mypefkos θέλει να ευχαριστήσει θερμά τις εταιρίες: Coffee Plus (Gia Gia mas), Amphitheatre Club Lindos, Yiannis Bar Lindos, Alfa beer, x-sitec, το σύλλογο ομπρελλάδων Πευκών, για την ευγενική χορηγία τους, τη στήριξη και την συμβολή τους στην μεγάλη επιτυχία της διοργάνωσης του Moonlight Beach Party 2015, όπως επίσης και τους χορηγούς επικοινωνίας Radio 1, Rodiaki, Verena, Palmos.


Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στις Τοπικές Αρχές, το Δ.Σ. του Τ. Δ. Λίνδου του Δήμου μας, την Αστυνομική Αρχή Αρχαγγέλου, Λίνδου και Γενναδίου και το Λιμεναρχείο Λίνδου για την άψογη συνεργασία κατά την διάρκεια της διοργάνωσης.


Ολα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την στήριξη και δημιουργία υποδομών, που θα καλύπτουν τις ανάγκες του οικισμού των Πευκών, στα πλαίσια των αναπτυξιακών στρατηγικών της ΚΟΙΝΣΕΠ mypefkos.

Διαβάστε ακόμη

Πολιτιστικές δράσεις στη Σορωνή της Ρόδου

Σε Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό τάξεις του Δημοτικού Σχολείου Σορωνής

Εκδήλωση για τη βία εναντίον των γυναικών

«Γη Μήτηρ»: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής της Ιουλίτας Ηλιοπούλου

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο