Ο Μανώλης Αλαχούζος επιστρέφει ξανά στα Κοσκινού και θα βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων

Ο Μανώλης Αλαχούζος επιστρέφει ξανά στα Κοσκινού και θα βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων

Ο Μανώλης Αλαχούζος επιστρέφει ξανά στα Κοσκινού και θα βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 167 ΦΟΡΕΣ

Στο ρόστερ του συλλόγου εντάχθηκε και ο τερματοφύλακας Μιχάλης Μανωλάγκας, ενώ σήμερα ξεκινά και η προετοιμασία

Το πάθος για διάκριση των νεαρών ποδοσφαιριστών του Διγενή που αναδείχθηκαν από τις ακαδημίες χρειάζεται και την εμπειρία για να «δέσει» και να δημιουργηθεί ένα σύνολο ικανό προς νέες επιτυχίες.

Ο Μανώλης Αλαχούζος, από τα «παιδιά» του συλλόγου των Κοσκινού, επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο και θα βοηθήσει ώστε να γίνει πραγματικότητα μια πορεία ανάδειξης στη Β’ Κατηγορία. Ο έμπειρος αριστερός ακραίος την περασμένη περίοδο ήταν στο Κάστρο και η επιστροφή του χαρακτηρίζει το σχεδιασμό του Διγενή σ’ αυτό το νέο πρωτάθλημα.

Επιστροφή και για τον τερματοφύλακα Μιχάλη Μανωλάγκα που, ενώ είχε συμφωνήσει να συνεχίσει στο Διαγόρα μετά τη «θητεία» του στο Φοίβο, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει το πρόγραμμα των «κυανέρυθρων» λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Οι παραπάνω παίκτες μαζί με όλους τους υπόλοιπους που απαρτίζουν το ρόστερ, θα βρεθούν σήμερα 18.30 στο γήπεδο Κοσκινού όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Διγενή.

Παράλληλα, από τη διοίκηση του συλλόγου ανακοινώθηκε ότι την ερχόμενη Δευτέρα 24 Αυγούστου και ώρα 17.00 στο γήπεδο Κοσκινού ξεκινούν οι προπονήσεις του τμήματος ακαδημιών με παίκτες γεννηθέντες τα έτη 2000-2001 ενώ μια βδομάδα μετά, στις 18.30, εκείνου με παίκτες γεννηθέντες τα έτη 2002-2003, έχοντας αμφότερα προπονητή τον Περικλή Λαζαρίδη.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.