Ενδιαφέρον τουρνουά στα Μαριτσά

Ενδιαφέρον τουρνουά στα Μαριτσά

Ενδιαφέρον τουρνουά στα Μαριτσά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 84 ΦΟΡΕΣ

Αύριο στις 5 το απόγευμα ξεκινάει το «Τσαμπίκος Παπαδημήτρης-Μανώλης Βασιλώττος». Συμμετέχουν οι Ηρακλής Μ., Ρόδος, Δόξα Ψ. και Αστέρας Π.

Με τη συμμετοχή της δικής του ομάδας, της Ρόδου, της Δόξας Ψίνθου και του Αστέρα Παστίδας, θα διεξαχθεί αύριο στο γήπεδο των Μαριτσών το τουρνουά που διοργανώνει ο Ηρακλής, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη των Τσαμπίκου Παπαδημήτρη και Μανώλη Βασιλώττου.

Οι συνολικά τέσσερις αγώνες θα είναι 45λεπτης διάρκειας (δύο ημίχρονα των 22,5 λεπτών). Ο πρώτος, ανάμεσα στον οικοδεσπότη και τον Αστέρα Παστίδας, θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα, θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Ρόδου με τη Δόξα Ψίνθου, ενώ το τουρνουά θα κορυφωθεί με τη διεξαγωγή του μικρού και του μεγάλου τελικού.

Στην περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος και προκειμένου να αναδειχθεί νικητής, η κάθε ομάδα θα εκτελέσει τουλάχιστον τρία πέναλτι.

«Τρέχει» για τερματοφύλακα
Κάτι παραπάνω από αναγκαία είναι για τον Ηρακλή Μ. η απόκτηση ενός δεύτερου έμπειρου τερματοφύλακα, που θα μπορεί να αντικαθιστά το Λευτέρη Σκυλλά. Ο τελευταίος συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα με τα επαγγελματικά του ωράρια, την ίδια στιγμή που οι νεαροί που έχουν στις τάξεις τους οι Μαριτσενοί, δεν έχουν δείξει ακόμα πως είναι έτοιμοι να προσφέρουν στην ομάδα τους την απαιτούμενη σιγουριά.

Οι άνθρωποι του συλλόγου συνεχίζουν να «χτενίζουν» τη μεταγραφική αγορά, ελπίζοντας πως μέχρι την έναρξη του νέου πρωταθλήματος θα έχουν καταφέρει να καλύψουν το κενό. Ταυτόχρονα, ο προπονητής Σταμάτης Μοσκιού και οι παράγοντες της διοίκησης δεν θα πουν όχι αν τους προκύψει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση κεντρικού αμυντικού.

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα