Σάσα Γιόνοβιτς: «Γρήγορη παραμονή, για να κοιτάξουμε ψηλότερα»

Σάσα Γιόνοβιτς: «Γρήγορη παραμονή, για  να κοιτάξουμε ψηλότερα»

Σάσα Γιόνοβιτς: «Γρήγορη παραμονή, για να κοιτάξουμε ψηλότερα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 123 ΦΟΡΕΣ

Ποιοτικό ποδόσφαιρο περιμένει να δει από τους ποδοσφαιριστές του ο προπονητής του Απόλλωνα Απολλώνων

Την όσο το δυνατόν γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής στην Α’ κατηγορία, που θα επιτρέψει στην ομάδα του να κοιτάξει ψηλότερα στοχεύοντας σε μία καλή βαθμολογική κατάταξη, έθεσε ως βασικό στόχο για τον Απόλλωνα Απολλώνων στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries ο προπονητής του Σάσα Γιόνοβιτς.

Ο τεχνικός των νεοφώτιστων περιμένει από τους παίκτες του να αποδώσουν ποιοτικό ποδόσφαιρο, ενώ προβλέπει ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων:

«Νομίζω ότι θα είναι ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων, με ένα γκρουπ ομάδων που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα αποτελούμενη από Ρόδο, Διαγόρα, Φοίβο, ένα γκρουπ μεσαίων ομάδων και ένα γκρουπ που θα παλέψει για τη σωτηρία.

Εύχομαι να το πρωτάθλημα να είναι ανταγωνιστικό και για την ομάδα μου να αποδίδει καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και να πετύχει το φετινό στόχο, ο οποίος είναι η εξασφάλιση γρήγορης παραμονής και μία καλής πορείας στη συνέχεια. Υγεία σε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμος».

Οι Απολλωνιάτες θα ξεκινήσουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους στη 1 το μεσημέρι της ερχόμενης Τρίτης στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Αντίμαχο. Θα παραταχθούν χωρίς τους Άγγελο Κυριαζάκο, ο οποίος στρατεύεται και το Σάββα Διακοναστάση, που έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα ενταχθεί στις προπονήσεις σε λίγες μέρες.

Σήμερα ο Σάσα Γιόνοβιτς θα αφήσει τους ποδοσφαιριστές του να ξεκουραστούν, ενώ υπάρχει η πιθανότητα να τους καλέσει αύριο στο γήπεδο για ένα τελευταίο ξεμούδιασμα.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.