Σχέδια για διεθνή αγώνα επί κοντώ στη Ρόδο

Σχέδια για διεθνή αγώνα επί κοντώ στη Ρόδο

Σχέδια για διεθνή αγώνα επί κοντώ στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 147 ΦΟΡΕΣ

>>> Θα γίνει από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, όπως αποκάλυψε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ η Νικόλ Κυριακοπούλου, έχοντας και την υπόσχεση για συμμετοχή από τις Γιάρισλεϊ Σίλβα, Φαμπιάνα Μούρερ και Σίλκε Σπίλγκεμπουργκ…

Για τις εμπειρίες και τις εικόνες που έχουν μείνει ανεξίτηλες μέσα της από τη φετινή άκρως επιτυχημένη χρονιά γράφει η Νικόλ Κυριακοπούλου στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Σε ένα σημείο, μάλιστα, αποκαλύπτει πως ο σύλλογός της, ο ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009, σκέφτεται να διοργανώνει του χρόνου το Σεπτέμβρη στη Ρόδο διεθνή αγώνα επί κοντώ, εάν υπάρξει υποστήριξη από τους φορείς. Σε περίπτωση που γίνει αυτό, της έχουν δώσει υπόσχεση οι κορυφαίες αθλήτριες, Γιάρισλεϊ Σίλβα, Φαμπιάνα Μούρερ και Σίλκε Σπίλγκεμπουργκ να συμμετάσχουν.

Η αναφορά της Νικόλ Κυριακιπούλου γι’ αυτό: «Πολλά έπαιξαν ρόλο στη φετινή σεζόν για να έρθουν τελικά αυτά τα αποτελέσματα. Σίγουρα η διαφορετική νοοτροπία που απέκτησα. Πιστεύω ωστόσο πως καθοριστικό ρόλο έπαιξε το δέσιμο που έχω με την Murer, την Silva και τη Spiegelburg. Η σχέση μας είναι πολύ ουσιαστική.

Μετά τον αγώνα γιορτάσαμε όλοι μαζί την επιτυχία, αναπολήσαμε τους αγώνες... στους οποίους η μια αθλήτρια "τράβαγε" την άλλη και αυτό βοηθούσε πολύ τον συναγωνισμό για να βγαίνουν υψηλές επιδόσεις.

Δώσαμε ραντεβού για τον κλειστό στίβο και υποσχέθηκαν να έρθουν με μεγάλη ευχαρίστηση στη Ρόδο του χρόνου τον Σεπτέμβριο, αν τελικά καταφέρει ο σύλλογος μου, μαζί με τους φορείς, να διοργανώσει αγώνα επί κοντώ. Τώρα ξεκούραση και …πάμε για τα επόμενα!»

Διαβάστε ακόμη

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν