Βαγγέλης Χοσάδας: «Καλοί για ξεκίνημα…»

 Βαγγέλης Χοσάδας: «Καλοί  για ξεκίνημα…»

Βαγγέλης Χοσάδας: «Καλοί για ξεκίνημα…»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 273 ΦΟΡΕΣ

Ο ΑΕΡΑ πέτυχε το σκορ της αγωνιστικής στο ματς της Καλύμνου

Το σκορ της ημέρας πέτυχε στην Κάλυμνο ο ΑΕΡΑ. Επικράτησε εύκολα του Καλυμνιακού με 7-2 κι έδειξε πως με την κατάλληλη δουλειά, μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» ήταν από τους τελευταίους συλλόγους που ολοκλήρωσαν τις μεταγραφικές του κινήσεις.

Παρόλα αυτά, σοβαροί και αγωνιστικά πειθαρχημένοι από την αρχή, πήραν τα ηνία του αγώνα κι έφτασε ιδιαίτερα στο β΄ μέρος εύκολα στο θρίαμβο.

Ο Βαγγέλης Χοσάδας έκανε χθες αποθεραπεία με τους παίκτες του. Δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα και ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία για ένα πολύ δύσκολο ματς που έρχεται και δεν είναι άλλο από αυτό με το Φοίβο.

Μιλώντας για το παιχνίδι της Καλύμνου, ο Βαγγέλης Χοσάδας, έμεινε ικανοποιημένος και από το αποτέλεσμα, αλλά και από την εμφάνιση των παικτών του δηλώνοντας χθες χαρακτηριστικά:

«Για ξεκίνημα πρωταθλήματος ήμασταν καλοί σαν ομάδα κι αυτό φάνηκε σε πολλά σημεία του αγώνα. Η απόδοση μας έφτασε σε ικανοποιητικά για την εποχή επίπεδα, αλλά δεν ήταν αυτή που θέλουμε όλοι. Θα είμαι ευχαριστημένος όταν η ομάδα αρχίζει να ρολάρει κανονικά και να αγωνίζεται όπως θέλω εγώ. Τα παιδιά προσπαθούν και νομίζω πως ο στόχος μας θα είναι εφικτός και φέτος

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.