«Πράσινο φως» για το «λίφτινγκ» στο ενωσιακό

«Πράσινο φως» για το «λίφτινγκ» στο ενωσιακό

«Πράσινο φως» για το «λίφτινγκ» στο ενωσιακό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 102 ΦΟΡΕΣ

Την προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Ρόδου, για την αντικατάσταση του τάπητα στο γήπεδο της ΕΠΣΔ, ενέκρινε χθες το Περιφερειακό Συμβούλιο

Με πλατιά χαμόγελα υποδέχθηκαν χθες στην ΕΠΣΔ την είδηση για την έγκριση, από τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου, της προγραμματικής σύμβασης ανάμεσα στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου, που αφορά στην αντικατάσταση του φθαρμένου και πλέον ακατάλληλου συνθετικού τάπητα του ενωσιακού γηπέδου μ’ ένα νέο, τελευταίας γενιάς (το έργο είναι προϋπολογισμού 350.000 ευρώ).

Ο δρόμος για το απαραίτητο «λίφτινγκ» στις εγκαταστάσεις της διοργανώτριας άνοιξε (αν και εκκρεμεί ακόμα η έγκριση από τον επίτροπο), με τους ανθρώπους της να εκτιμούν πως μέχρι το τέλος του 2015 ή το αργότερο στις αρχές του 2016, το έργο θα έχει ολοκληρωθεί.

Εντός των ημερών η ΕΠΣΔ θα προχωρήσει στην προκήρυξη διαγωνισμού και η εγκατάσταση του νέου τάπητα θα απαιτήσει περίπου δύο εβδομάδες από τη μέρα που θα αρχίσει να εργάζεται το συνεργείο. Υπενθυμίζεται, πως τα κατάλληλα κομμάτια του παλιού τάπητα θα χρησιμοποιηθούν για να «στρωθεί» το χωμάτινο γηπεδάκι που βρίσκεται πίσω από το ενωσιακό.

Οι άνθρωποι της Ένωσης εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους στον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο και στους συνεργάτες του, στα πρόσωπα των οποίων έχουν βρει πολύτιμους συμπαραστάτες στην προσπάθεια βελτίωσης των αθλητικών υποδομών, επίλυσης χρόνιων προβλημάτων και ανάπτυξης του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων