Μένουν οι λεπτομέρειες για Βολωνάκη στον Ιάλυσο

Μένουν οι λεπτομέρειες για Βολωνάκη στον Ιάλυσο

Μένουν οι λεπτομέρειες για Βολωνάκη στον Ιάλυσο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 192 ΦΟΡΕΣ

Μοναδικό πρόβλημα ο Χειμωνέττος για τον οποίο η διάγνωση είναι καθαρή

Μια ακόμα προσθήκη ετοιμάζεται να κάνει στο ρόστερ του ο Ιάλυσος και όπως έγινε γνωστό χθες, απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση αυτής της μεταγραφής. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Βολωνάκη, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από τον Διγενή Κοσκινού. Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, έφυγε από το νησί μας στην συνεχεία για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού κι από κει μεταγράφηκε στον Πλατανιά.

Εδώ και λίγες μέρες προπονείται με τον Ιάλυσο κι όπως χαρακτηριστικά έγινε γνωστό, απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της απόκτησής του, αφού οι ερυθροκίτρινοι έχουν την συγκατάθεση του Πέτρου Μίχου, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα παρουσίες του στις προπονήσεις.

Στο μεταξύ συνέχισε κανονικά την προετοιμασία του ο Ιάλυσος, ένα περίπου δεκαήμερο πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Οι ερυθροκίτρινοι θα μπουν μετά το Σαββατοκύριακο των εκλογών σε εβδομάδα πρωταθλήματος κι ο Πέτρος Μίχος θέλει όλους τους παίκτες του υγιείς.

Αυτός είναι ο λόγος, για τον οποίο ο Ιάλυσος δεν θέλησε να κάνει φιλικό παιχνίδι μέσα στο Σαββατοκύριακο και λίγες μέρες πριν από την σέντρα της Γ΄Εθνικής. Ο κόουτς του Ιάλυσου, δουλεύει πολύ με τους παίκτες του αυτές τις μέρες στον τομέα της τακτικής, που θα ακολουθηθεί στα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό της ομάδας του Ιάλυσου, είναι ο Κώστας Χειμωνεττος, ο οποίος δεν γυμνάσθηκε ούτε και χθες.

Όπως έγινε γνωστό η διάγνωση για τον ποδοσφαιριστή έδειξε πώς δεν έχει κάτι ιδιαίτερο στον αστράγαλο και πώς ο πόνος που αισθάνεται, είναι από το χτύπημα της φάσης .

Ο ίδιος όμως εξακολουθεί να πονάει κι αυτός είναι ο λόγος που πήρε εντολή από την τεχνική ηγεσία και την ομάδα του, να επισκεφθεί τον φυσιοθεραπευτή και να κάνει θεραπείες, προκειμένου να είναι έτοιμος την ερχόμενη εβδομάδα και στην διάθεση του προπονητή του.

Από την Διοίκηση επίσης αναφέρεται πώς
-Παρουσιάζουν ζωηρή κίνηση οι κάρτες διαρκείας, καθώς πολλοί από τους φίλους της ομάδας θέλουν να δουν αγωνιζόμενο τον Ιάλυσο στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Έχουν μείνει μόνο λίγα διαρκείας κι είναι όλα προς διάθεση, από τους ιθύνοντες της ομάδας.

-Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί πώς συνεχίζονται οι εγγραφές στις Ακαδημίες της ομάδας σε όλες τις ηλικίες, καθώς πολλοί γονείς θέλουν να εγγράψουν τα παιδιά τους σε αυτές του Ιάλυσου, θεωρώντας πώς γι’ αυτά υπάρχει το κίνητρο της μεγάλης Κατηγορίας, αλλά και γιατί γίνεται πολύ καλή δουλειά σε αυτές στο κομμάτι της εκμάθησης.

Εξακολουθεί να μην προπονείται με τους συμπαίκτες του ο Κώστας Χειμωνέττος (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)
Εξακολουθεί να μην προπονείται με τους συμπαίκτες του ο Κώστας Χειμωνέττος (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.