Καλύτερη διαιτησία περίμενε στο ματς Κλεάνθης-Ρόδος ο αρχιδιαιτητής Κώστας Ζαννετίδης

Καλύτερη διαιτησία  περίμενε στο ματς  Κλεάνθης-Ρόδος ο  αρχιδιαιτητής Κώστας Ζαννετίδης

Καλύτερη διαιτησία περίμενε στο ματς Κλεάνθης-Ρόδος ο αρχιδιαιτητής Κώστας Ζαννετίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 242 ΦΟΡΕΣ

Καλύτερη διαιτησία περίμενε στο ματς Κλεάνθης-Ρόδος ο αρχιδιαιτητής Κώστας Ζαννετίδης, που πάντως είναι της άποψης πως τα όποια «φαλτσοσφυρίγματα» δεν έπαιξαν ρόλο στη διαμόρφωση του αποτελέσματος

Λάθη, αλλά όχι τόσο σοβαρά και καίρια που να οδήγησαν σε αλλοίωση αποτελέσματος, είδε ο αρχιδιαιτητής Κώστας Ζαννετίδης στο παιχνίδι Κλεάνθης-Ρόδος, στο οποίο ήταν παρατηρητής.

Σε σχέση με τις διαμαρτυρίες του Κλεάνθη, ο αρχιδιαιτητής εκτιμά πως στη φάση του πέναλτι, με το οποίο οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1, ο διαιτητής Ατσικνούδας αποφάσισε σωστά τόσο ως προς τον καταλογισμό της «εσχάτης των ποινών», όσο και ως προς τη μη επίδειξη της κίτρινης κάρτας στον Τζιβίλογλου της Ρόδου, που θα ήταν η δεύτερη, με το σκεπτικό πως δεν επρόκειτο για επικίνδυνο μαρκάρισμα. Αν η παράβαση συνέβαινε εκτός περιοχής, θα ήταν ένα απλό φάουλ.
Επιπλέον, πιστεύει πως το σκληρό μαρκάρισμα του Ευγενικού, για το οποίο ζητήθηκε η απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα, δεν «σήκωνε» αποβολή, αλλά την κίτρινη κάρτα.

Για το σουτ του Δελαπόρτα στο οριζόντιο δοκάρι και τις φωνές των ανθρώπων της Ρόδου για γκολ, ο Κώστας Ζαννετίδης δεν έχει άποψη λόγω θέσης και οπτικής γωνίας, διαφωνεί όμως με την απόφαση του διαιτητή να σφυρίξει φάουλ στο Δελαπόρα, όταν έκλεψε την μπάλα από τον Πελέκη μέσα στη μεγάλη περιοχή του Κλεάνθη στο ξεκίνημα του ματς. Ο Ατσικνούδας φέρεται να χάρισε δύο κίτρινες κάρτες, μία στην κάθε ομάδα που θα οδηγούσε στην πορεία του αγώνα σε δεύτερη και άλλα λάθη εκατέρωθεν, που πάντως δεν επηρέασαν τη ροή του ματς. Σημειώνεται, πως ελέγχονται αρκετές αποφάσεις του πρώτου βοηθού Σταυρούλια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για τα άλλα δύο παιχνίδια της Παρασκευής, το Φοίβος-Κλεόβουλος και Ανταγόρας-Αστέρας Μ., δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αναφορές από τους αρμόδιους παρατηρητές. Περισσότερα θα συζητηθούν στη συγκέντρωση των διαιτητών αύριο το βράδυ στο ΣΔΠΔ.
Σεμινάριο στην Αθήνα

Στην Αθήνα καλούνται να βρίσκονται την ερχόμενη Τρίτη οι αξιολογημένοι διαιτητές και βοηθοί της 3ης και της 4ης κατηγορίας, ώστε να παρακολουθήσουν το σεμινάριο που διοργανώνει η ΚΕΔ/ΕΠΟ. Της αποστολής των Δωδεκανήσιων θα ηγηθεί ο αρχιδιαιτητής Κώστας Ζαννετίδης.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”