Aπό σήμερα ξαναχτίζουμε την πατρίδα μας

Aπό σήμερα ξαναχτίζουμε την πατρίδα μας

Aπό σήμερα ξαναχτίζουμε την πατρίδα μας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 224 ΦΟΡΕΣ

Η εκλογική αναμέτρηση της 20ης Σεπτεμβρίου έλαβε τέλος, βρίσκοντας τους Ανεξάρτητους Έλληνες σχεδόν αλώβητους σε ποσοστά, αλλά και στα έδρανα της βουλής, αντίθετα με όσα έλπιζαν και προσδοκούσαν οι Κασσάνδρες.

Το συμβόλαιο με τον λαό έχει νωπή υπογραφή και εγώ επιμένω να μην το βλέπω σαν δεύτερη ευκαιρία αλλά, στον μεγαλύτερο βαθμό, ως πίστη για τα πεπραγμένα και πεποίθηση για ακόμα μεγαλύτερα. Ήμασταν και ήμαστε το αναγκαίο καλό! Ήμασταν και ήμαστε οι ρυθμιστές και οι εγγυητές για το αύριο! Για μια ακόμη φορά η δημοκρατία θριάμβευσε και το χαμόγελο και οι ιαχές κάτω από την ελληνική σημαία που κυμάτιζε παντού έστειλε μήνυμα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης και του κόσμου ότι η χώρα μας είναι εδώ και είναι δυνατή και όρθια!

Τα Δωδεκάνησα, οι συντοπίτες και οι συμπολίτες μου, έδωσαν, με ελάχιστες εξαιρέσεις, δύναμη και ψήφο εμπιστοσύνης στο κίνημά μας και γι'αυτό τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Ευχαριστώ γιατί δεν λύγισαν! Ευχαριστώ γιατί δεν υπέκυψαν στο θυμό! Τα βήματα που πρέπει να γίνουν είναι μεγάλα. Οικονομία, συντάξεις, εργασιακά, λαθρομετανάστευση, θα είναι αυτά που έχουν προτεραιότητα και θα είναι μόνο μερικές από τις Συμπληγάδες. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα είναι εκεί, δεν θα κρυφτούν στο βάθος της σκηνής όπως σίγουρα θα δούμε από άλλους, μα θα είναι εκεί ετοιμοπόλεμοι πρωταγωνιστές!

Και πάλι σας ευχαριστώ για την πίστη και την δύναμη!
Γεώργιος Κων. Παλαπουγιούκ
Υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου
Ανεξάρτητοι Έλληνες - Πάνος Καμμένος

Διαβάστε ακόμη

Συλληπτήριο μήνυμα του Β. Υψηλάντη για τον θάνατο του Μιχαήλ Σωμού

Μ. Κόνσολας: «Χρειαζόμαστε μια Εθνική Πολιτική για τις ορεινές περιοχές»

ΠΑΣΟΚ Ν. Δωδεκανήσου: Απαράδεκτη η τοποθέτηση της Β. Φλέσσα στη Βουλή για τα Τέμπη

Μ. Κόνσολας: «Εξετάζεται η αναγκαιότητα δημιουργίας αποκεντρωμένων παραρτημάτων της Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, σε Ρόδο και Κω»

Γιάννης Παππάς Υφυπουργός Ναυτιλίας: «Παράταση στις προθεσμίες για τα χωρίς άδεια καταστήματα σε χερσαίες ζώνες λιμένων»

Μ. Κόνσολας: «Ενεργειακή μετάβαση των νησιών με έργα και νέα χρηματοδοτικά εργαλεία»

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς - Συνάντηση Μίκας Ιατρίδη με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη

Την ίδρυση Ενιαίου Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου στην Κω, ζητά ο Μάνος Κόνσολας