Διεθνής αναγνώριση για Μπαράκα-Τρουλινό

Διεθνής αναγνώριση για Μπαράκα-Τρουλινό

Διεθνής αναγνώριση για Μπαράκα-Τρουλινό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 252 ΦΟΡΕΣ

Είναι οι μόνοι Έλληνες και από τους λίγους παγκοσμίως που επέλεξε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας, να συμμετάσχουν στο προπονητικό καμπ της στην Ελβετία το Νοέμβριο

Μεγάλη τιμή για το ροδίτικο αθλητισμό η συμμετοχή του Θανάση Μπαράκα και του Κωνσταντίνου Τρουλινού στο καμπ προετοιμασίας από την UCI (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας), στο ποδηλατοδρόμιό της στο Aigle της Ελβετίας, από 2 έως και 12 Νοεμβρίου.

Το πλήρωμα αυτό με ποδήλατο τάντεμ είναι το μοναδικό από την Ελλάδα και από τα λίγα παγκοσμίως που επελέγη για το συγκεκριμένο καμπ, δείγμα της αξίας και των δυνατοτήτων του. Οι δύο αυτοί ποδηλάτες έχουν εξασφαλίσει ήδη τη συμμετοχή τους στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, με το Θανάση Μπαράκα να είναι από τους ελάχιστους αθλητές παγκοσμίως που θα έχει παρουσία στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση των ΑμεΑ σε δύο διαφορετικά αθλήματα. Μέχρι το ταξίδι για την Ελβετία ο Θανάσης Μπαράκας μαζί με τον αδελφό του, Μιχάλη θα συνεχίσουν τις προπονήσεις δρόμου με το ειδικό ποδήλατο στη Ρόδο για όσο γίνεται περισσότερη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Στις 14-15 Νοεμβρίου, αμέσως μετά από την επιστροφή της αποστολής, το πλήρωμα θα λάβει μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ της ΕΟΠ στην πίστα, ενώ το 2016 θα έχει συμμετοχή και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ της Ιταλίας. Οι Θανάσης Μπαράκας και Κωνσταντίνος Τρουλινός αν και βρίσκονται κάποιους μήνες μαζί, θεωρούνται ένα από τα καλύτερα πληρώματα στην Ευρώπη χάρη στη σκληρή δουλειά μέσα από τις προπονήσεις.

Για το προπονητικό καμπ η UCI καλύπτει τη διαμονή και τη διατροφή των αθλητών, ενώ τα εισιτήρια για τη μετάβαση στην Ελβετία καλύπτει ο σύλλογος του Θανάση Μπαράκα, «Αετοί Αθηνών» αλλά και το ειστιατόριο Σκαλίνης στη Μανδηλαρά.

Θανάσης Μπαράκας, Κωνσταντίνος Τρουλινός και Μιχάλης Μπαράκας συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά
Θανάσης Μπαράκας, Κωνσταντίνος Τρουλινός και Μιχάλης Μπαράκας συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.