Μουσική Εκδήλωση με τον Κώστα Μπίγαλη για την ενίσχυση του Δωδεκανησιακού Ιδρύματος Υποτροφιών

Μουσική Εκδήλωση με τον Κώστα Μπίγαλη  για την ενίσχυση του Δωδεκανησιακού Ιδρύματος Υποτροφιών

Μουσική Εκδήλωση με τον Κώστα Μπίγαλη για την ενίσχυση του Δωδεκανησιακού Ιδρύματος Υποτροφιών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 245 ΦΟΡΕΣ

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, ωρα 8.00 μμ - Είσοδος Ελευθερη - Στηρίζουμε τους φοιτητές, το μέλλον του τόπου μας!

Οι Πηγές Καλλιθέας φιλοξενούν για άλλη μία φορά φέτος, μια σημαντική μουσική εκδήλωση για ένα σπουδαίο σκοπό, καθως την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου πραγματοποιείται μουσική εκδήλωση με τον Κώστα Μπίγαλη, για την ενίσχυση του Δωδεκανησιακού Ιδρύματος Υποτροφιών, με ελευθερη είσοδο για το κοινό.

Οπως χαρακτηριστικα ανέφερε ο Πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ κος Ι. Κούρτης, « Η ΔΕΡΜΑΕ, ειναι παντα αρωγος και υποστηρικτης τετοιων πρωτοβουλιων. Τοσο εγω προσωπικα οσο και τα μελη του Δ.Σ. και τα στελεχη της ΔΕΡΜΑΕ, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε την Παρασκευή το βράδυ να απολαύσουμε ολοι μια όμορφη βραδιά και ταυτόχρονα να στηρίξουμε το Δωδεκανησιακό Ιδρυμα Υποτροφιών. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε συνεργασία και έχουμε κάθε διάθεση να βοηθήσουμε για να διοργανωθούν παρόμοιες αλλά και κάθε είδους εκδηλώσεις στον χώρο των Πηγων της Καλλιθεας.

Ο Κωστας Μπιγαλης θα ερμηνευσει τα αγαπημενα του τραγουδια στον ατμοσφαιρικο χωρο στον τρουλο της Καλλιθεας, με ελευθερη εισοδο για το κοινο. Κατα την διαρκεια της εκδηλωσης υπαρχει η δυνατότητα οποιος το επιθυμει, να ενισχυσει το Δωδεκανησιακο Ιδρυμα Υποτροφων προσφεροντας καποιο ποσο, λαμβανοντας την αναλογη αποδειξη είσπραξης απο το ιδρυμα.

Η ενίσχυση του Δωδεκανησιακού Ιδρύματος Υποτροφιών με το πλούσιο έργο στην υποστήριξη των φοιτητών του τόπου μας, είναι υποχρεωση όλων μας. Ειδικά στην δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, το ίδρυμα χρειάζεται την στήριξη όλων μας για να μπορεί να συνεχισει το έργο του!

Σας περιμένουμε όλους στην όμορφη αυτή βραδιά στις πηγές της Καλιθεας για απολαύσουμε τη μουσική και τα τραγούδια του αγαπημενου καλιτεχνη Κωστα Μπίγαλη και να στηρίξουμε το Δωδεκανησιακό ίδρυμα Υποτροφιών.

Η εισοδος ειναι ελευθερη για το κοινο.

Διαβάστε ακόμη

Το Τάγμα των Ιπποτών αναβιώνει στη Ρόδο

Εξαιρετική η εμφάνιση του χορευτικού εργαστηρίου του «Αίθωνα» στη Νίσυρο

Κοντσέρτο κλασικής μουσικής θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου

Πασχαλινή Συναυλία της Φιλαρμονικής δήμου Ρόδου

Σημαντική δράση στο «Χαραλάμπειο Γηροκομείο» από τον Ροταριανό Όμιλο Ρόδος-Κολοσσός

Η αναπαράσταση των Παθών θα γίνει και φέτος στην Παστίδα

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αιγαίου ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος

Κατανυκτική η εκδήλωση στον Ευαγγελισμό, με τους ιεροψάλτες και την Παραδοσιακή Χορωδία