Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η Άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 392 ΦΟΡΕΣ

Ο Χ. Κόκκινος με τα στελέχη του γραφείου ΠΑΜ-ΠΣΕΑ της Π.Ν.Αι. στην άσκηση και στο στρατηγείο της 95 ΑΔΤΕ

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος ενημερώνει ότι με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα 9/10/2015 η στρατιωτική άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ».

Ο κ. Χ. Κόκκινος, συνοδευόμενος από τα στελέχη του γραφείου ΠΑΜ-ΠΣΕΑ Δωδεκανήσου, επισκέφτηκε το Στρατηγείο της 95 ΑΔΤΕ προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της Άσκησης και να υπάρξει η απαραίτητη συνεργασία με τη στρατιωτική ηγεσία της περιοχής μας.

Τον κ. Χ. Κόκκινο υποδέχθηκε ο Στρατηγός Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ κ. Κωνσταντίνος Μαντζάκος και του έγινε η σχετική ενημέρωση και υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων. Κοινός στόχος των δύο πλευρών είναι να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία μεταξύ της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου ώστε να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα η εθνική ασφάλεια της χώρας.

Η Άσκηση «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ» είναι εθνική διακλαδική άσκηση μεγάλης κλίμακας και διευθύνεται από το Γ.Ε.Ε.Θ.Α..

Στην άσκηση εκτός των Ενόπλων Δυνάμεων συμμετέχει και ο Πολιτικός Τομέας με τις Υπηρεσίες Π.Σ.Ε.Α. των Υπουργείων, των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, των Περιφερειών και των Περιφερειακών Ενοτήτων. Επίσης συμμετέχουν και οι εποπτευόμενοι από τα Υπουργεία Οργανισμού και επιχειρήσεις, η Υ.Π.Α., η ΕΛ.ΑΣ., το Πυροσβεστικό και το Λιμενικό Σώμα, ο Ο.Τ.Ε., η Δ.Ε.Η., ο Ο.Σ.Ε., τα ΕΛ.ΤΑ., η ΕΑΒ, το Ι.Κ.Α., η Τράπεζα Ελλάδος, οι Οργανισμοί Λιμένων κ.ά..

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο