Άκης Δελαπόρτας: «Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα ως απλός στρατιώτης»

Άκης Δελαπόρτας: «Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα ως απλός στρατιώτης»

Άκης Δελαπόρτας: «Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα ως απλός στρατιώτης»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 217 ΦΟΡΕΣ

Υπέβαλε και εγγράφως την παραίτησή του στο Δ.Σ. της ομάδας καθώς και στην ΕΠΣΔ

Ακραία… διοικητικά φαινόμενα εμφανίσθηκαν χθες στις τάξεις του Φοίβου Κρεμαστής και μάλιστα παραμονή του αγώνα που έχει να δώσει στα Μάσσαρι. με τον τοπικό Αστέρα η ομάδα. Ο πρόεδρος του συλλόγου Άκης Δελαπόρτας, κατέθεσε εγγράφως την παραίτησή του στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας του, αλλά και στην ΕΠΣΔ.

Όπως μάλιστα αναφέρει η σχετική επιστολή παραίτησης, επικαλείται οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους, που δεν του αφήνουν χρόνο για να ασχοληθεί πλέον με τα Διοικητικά της ομάδας, όντας και αντιπρόεδρος στο τοπικό συμβούλιο της Κρεμαστής.
Η επιστολή του Άκη Δελαπόρτα αναφέρει τα εξής:

«Μετά από τέσσερα χρόνια στην προεδρία της ομάδας, και Πέμπτη χρονιά που ξεκινήσαμε ήρθε η ώρα να παραδώσω τη σκυτάλη της προεδρίας.
Κοιτώντας πίσω στο παρελθόν και αναπολώντας τα χρόνια αυτά μόνο θετικές σκέψεις μου έρχονται στο μυαλό.

Κάνοντας ένα μικρό απολογισμό, η θητεία μου μπορεί να χαρακτηριστεί θετική και αρκετά επιτυχημένη, κάτι το οποίο οφείλεται και στην αρωγή των άξιων συνεργατών μου. Δυστυχώς δεν έχω πλέον το χρόνο να αφιερωθώ όπως θέλω στην ομάδα.
Οικογενειακοί και επαγγελματικοί λόγοι είναι αυτοί που δεν μου επιτρέπουν να ασχοληθώ όπως παλιά.

Επίσης οι αυξημένες υποχρεώσεις στο τοπικό συμβούλιο απορροφούν αρκετό από τον χρόνο μου καθότι θέλω να φανώ αντάξιος, στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι συμπολίτες μας με την ψήφο τους.

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κόσμο του χωριού που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα, το τοπικό συμβούλιο και τον πρόεδρο του κ. Τσαμπίκο Ποδιώτη.

Ελπίζω το καλύτερο για την ομάδα το οποίο κατά την άποψή μου είναι να συνεχίσει σαν μια γροθιά, εφόσον υπάρχει εκλεγμένη Διοίκηση.

Από την πλευρά μου θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα ως απλός στρατιώτης.

Με τιμή
Β.Ζ. Δελαπόρτας».

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά επίσης, μετά την παραίτηση του Άκη Δελαπόρτα, τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης θα αφήσουν να περάσει το σημερινό κρίσιμο παιχνίδι στα Μάσσαρι με τον εκεί τοπικό Αστέρα και θα συνεδριάσουν την ερχόμενη Δευτέρα, προκειμένου να αποφασίσουν για το τι μέλλει γενέσθαι.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Στο μεταξύ Διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες, θεωρούν πώς είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια το σημερινό ματς του Φοίβου στα Μάσσαρι με τον Αστέρα (16.00). Ο Κώστας Πάττας προβλήματα με απουσίες παικτών δεν αντιμετωπίζει, αν εξαιρέσει κανείς τον νεαρό Τάσο Φτάκλα και τον Παντελή Μπιλιά.

Οι δεκαοκτώ σίγουροι για τον Κώστα Πάττα που κλήθηκαν για το σημερινό παιχνίδι είναι, οι Ψωμιάδης, Φαρμάκαλης, Αξιώτης, Πομπού, Ορφανίδης, Σαλαμαστράκης, Κουδούνης, Τσουβαλάς, Κοντόγιαννος, Αργέντης, Δράκος, Φελεγκάκης, Ντόστι, Ζουρούδης, Πάττας Μαϊλης, Τζεμαλάι, και Μήτρου.

Χθες βράδυ πάντως τεχνική ηγεσία και παίκτες δείπνησαν στο εστιατόριο «ΜΕΖΕΔΟΚΑΜΩΜΑΤΑ».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”