Ένοχος αλλά ατιμώρητος κρίθηκε 38χρονος στη Ρόδο για ναρκωτικά

Ένοχος αλλά ατιμώρητος κρίθηκε 38χρονος στη Ρόδο για ναρκωτικά

Ένοχος αλλά ατιμώρητος κρίθηκε 38χρονος στη Ρόδο για ναρκωτικά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 700 ΦΟΡΕΣ

Ένοχος αλλά ατιμώρητος κρίθηκε χθες από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου 38χρονος κάτοικος Ρόδου ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από οχτώ χρόνια μαζί με 17χρονη – τότε – κοπέλα έχοντας στην κατοχή τους, περίπου 200 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μικρή ποσότητα ναρκωτικών φαρμάκων.

Ο 38χρονος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 3 ετών με αναστολή και χθες η υπόθεση του εκδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό όπου το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς της συνηγόρου υπεράσπισης κ. Τσαμπίκας Ψαρά, τον έκρινε ένοχο αλλά ατιμώρητο.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου σταμάτησαν στις 3 Απριλίου 2007 στις 9.30 το βράδυ το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος και στο οποίο επέβαινε και η ανήλικη κοπέλα, προκειμένου να διενεργήσουν σχετικό έλεγχο.

Μόλις όμως το ζευγάρι αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς έριξαν στο έδαφος μία αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 12 γραμμαρίων, καθώς και μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία που περιείχε 23 γραμμάρια της ίδιας ουσίας, τις οποίες και συνέλεξαν άμεσα οι αστυνομικοί.

Στη συνέχεια σε έρευνα που έγινε στο σπίτι που διαμένει προσωρινά ο 38χρονος στη Κρεμαστή, οι αστυνομικοί βρήκαν άλλα 155 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που περιέχονταν σε αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία, άλλη συσκευασία με 2 γραμμάρια χασίς καθώς και ένα γυάλινο φιαλίδιο με 2 χάπια του ναρκωτικού φαρμάκου Xanax, ένα χάπι βουπρεμορφίνης και μία αυτοσχέδια πλαστική συσκευασία με άγνωστη λευκή σκόνη, που πιθανολογείται ότι ήταν τεμαχισμένο χάπι βουπρεμορφίνης.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν ενώ σε βάρος των συλληφθέντων κινήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Θα δικαστεί 39χρονος που μετέφερε ηρωίνη και μεθαδόνη

37 δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσαν 31χρονος και 22χρονη σε αυτοσχέδια θερμοκήπια στην Κάλυμνο

Απερρίφθη η αίτηση για τους εργαζόμενους της «ΡΟΔΑ»

Εντοπισμός αλλοδαπών και σύλληψη των διακινητών τους μετά από καταδίωξη στην Τήλο

Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

Καταδικάστηκε 53χρονος Βούλγαρος που εξαπάτησε υπάλληλους ανταλλακτηρίων

Αθωώθηκε 46χρονη για στέρηση επικοινωνίας του παιδιού με τον πατέρα του

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών