Τιμούν τη μνήμη ενός δασκάλου

Τιμούν τη μνήμη ενός δασκάλου

Τιμούν τη μνήμη ενός δασκάλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 272 ΦΟΡΕΣ

Οι αναπτυξιακοί αγώνες στίβου στην Κάλυμνο το ερχόμενο Σάββατο θα είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Θεόφιλου Κλωνάρη - «Παρών» από τον Βασίλη Σεβαστή

Το ερχόμενο Σάββατο θα διεξαχθούν στην Κάλυμνο αγώνες στίβου για τις αναπτυξιακές ηλικίες, κατηγορίας παμπαίδων-παγκοασίδων β’, στο πλαίσιο του Προγράμματος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου που έχει υιοθετηθεί από τη Περιφέρεια Ν. Αιγαίου.

Το πρόγραμμα αυτό υλοποιείται σε συνεργασία με τη Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τους Δήμους των νησιών. Πάνω από 160 αθλητές κ αθλήτριες από από Πάτμο, Κάλυμνο, Κω, Σύμη και Ρόδο θα βρεθούν εκεί και θα ζήσουν τη χαρά της συμμετοχής σε αγώνες, ύστερα από αρκετούς μήνες.

Ο Δήμος Καλυμνίων (ο Οργανισμός Αθλητισμού του Δήμου) θα μεριμνήσει για τη διαμονή και διατροφή και η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου για τη μετακίνηση και προβολή της εκδήλωσης (έντυπο υλικό-αφίσες κλπ).

Οι αθλητικές αποστολές θα φθάσουν το Σάββατο μεσημέρι με το πλοίο και οι αγώνες θα αρχίσουν στις 16:30, ενώ η επιστροφή θα γίνει την Κυριακή το μεσημέρι από την Κάλυμνο, πάλι με το πλοίο.
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου αφιερώνει τους αγώνες αυτούς στη μνήμη του Θεόφιλου Κλωνάρη, επί χρόνια προέδρου του Α. Σ. Καζώνη Καλύμνου και αντιπροέδρου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου.

Η οικογένεια του Θεόφιλου Κλωνάρη θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του τη Κυριακή το πρωί με τη παρουσία μελών της ΕΑΣ και εκπροσώπων των αθλητικών σωματείων.

Στους αγώνες θα παραστεί και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ κος Βασίλης Σεβαστής, που υπήρξε μαθητής του εκλιπόντος.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.