Αναχωρεί για Ελβετία η Τσαβαρή

Αναχωρεί για Ελβετία η Τσαβαρή

Αναχωρεί για Ελβετία η Τσαβαρή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 136 ΦΟΡΕΣ

Έτοιμη για τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας η αθλήτρια του συλλόγου «Μεσόγειος»

Αναχωρεί σήμερα το πρωί με απευθείας πτήση της AEGEAN Airlines για Ζυρίχη η πρωταθλήτρια του ροδίτικου ποδηλατικού συλλόγου «Μεσόγειος», Ελένη Τσαβαρή, προκειμένου να λάβει μέρος στο UEC TRACK ELITE EUROPEAN CHAMPIONSHIPS, που πραγματοποιείται στο Γκρένχεν της Ελβετίας.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πίστας ξεκινά αύριο και θα διαρκέσει μέχρι τις 19 του μήνα. Η αθλήτρια μας ξεκινά τις προσπάθειες της το Σάββατο στις 09.30 με το 1ο αγώνισμα του όμνιουμ, το σκρατς, ενώ μετά από τρεις περίπου ώρες, θ’ αγωνιστεί στο ατομικό πουρσουίτ, για να κλείσει την παρουσία της τη συγκεκριμένη μέρα με το ελιμινέισον στις 19.00
Την επόμενη μέρα, Κυριακή στις 10.30, θα συμμετάσχει στο ατομικό πουρσουίτ εκτός όμνιουμ, ενώ αμέσως μετά θα τρέξει στα 500μ. ατομικής!

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, περίπου της 16.30, πρόκειται να έχει παρουσία στο προτελευταίο αγώνισμα του όμνιουμ το FLYING LAP, ενώ, τέλος, στις 20.00. θα κλείσει την ενδιαφέρουσα συμμετοχή της στη διοργάνωση της Ελβετίας με το τελευταίο αγώνισμα των πόντων.

Υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού προπονητή Στέργιου Σαλπαδήμου στη μεγάλη αυτή διοργάνωση, η Ελένη Τσαβαρή θα επιδιώξει να σημειώσει πολύ καλούς χρόνους, επωφελούμενη και από τον έντονο συναγωνισμό.
Το Δ.Σ. του «Μεσόγειος» εύχεται καλή επιτυχία στην αθλήτρια σε αυτή τη νέα της …περιπέτεια, και ελπίζει σε μια αξιοπρεπή και άξια εκπροσώπηση των ελληνικών και ροδίτικων χρωμάτων.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων