Σημαντική επιτυχία του 2ου ΕΠΑΛ Ρόδου στην εκπαιδευτική ρομποτική

Σημαντική επιτυχία του 2ου ΕΠΑΛ Ρόδου  στην εκπαιδευτική ρομποτική

Σημαντική επιτυχία του 2ου ΕΠΑΛ Ρόδου στην εκπαιδευτική ρομποτική

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 500 ΦΟΡΕΣ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο 3/10/2015 στην Αθήνα ο 7ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής υπό την αιγίδα της WRO Hellas (World Robotics Olympiad).

Το 2ο ΕΠΑΛ Ρόδου εκπροσώπησε επάξια το νησί μας και την περιφέρειά μας για άλλη μια χρονιά, καταλαμβάνοντας την 5η θέση πανελλαδικά στην κατηγορία ΛΥΚΕΙΟ. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά που απάρτιζαν την ομάδα, τους μαθητές Κίρκο Γεώργιο, Μαλωνά Παναγιώτη και Τσαγγαράκη Αλέξανδρο καθώς και στον προπονητή τους κ. Δανελλάκη Δημήτριο.


Ο διαγωνισμός αυτός διεξάγεται κάθε χρόνο σε τρία στάδια, πρώτα περιφερειακά, στη συνέχεια πανελλαδικά και κορυφώνεται με τη διεξαγωγή της Ολυμπιάδας Ρομποτικής κάθε Νοέμβριο (φέτος θα διεξαχθεί στην Ντόχα του Κατάρ). Το 2ο ΕΠΑΛ Ρόδου συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων σχολείων στην Ελλάδα στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, έχοντας να επιδείξει αρκετές πανελλήνιες διακρίσεις στο παρελθόν καθώς και συμμετοχές σε 2 Ολυμπιάδες.

Το σχολείο μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το 2ο Ε.Κ. Ρόδου το οποίο ανέλαβε την συνολική προετοιμασία της ομάδας για τον διαγωνισμό. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους: Ταβέρνα Μανώλης, Fofi’s Unisex Hairstyle, Κοντέινερ Κυριάκος, ΑΒ Food Market, Dimitra Travel, Taverna Periklis, Hotel Antonios, Euro Star, Αφοι Τσαγγαράκη Ο.Ε., Army Gate, Diagoras Hotel, Elemar Fresh Market και Mythos Bakery Café για τις χορηγίες τους, με τις οποίες καλύφθηκαν τα έξοδα της ομάδας για το ταξίδι τους στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη

Ομιλία της αρχαιολόγου Κωνσταντίας Κεφαλά στις 17 Μαΐου

Το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ Ρόδου και Νοτίου Αιγαίου επιστρέφει δυναμικά | 1-4 Ιουνίου

Παν-Μεσογειακή εκδήλωση για την Ημέρα της Μεσογείου στη Ρόδο

Δωρεάν είσοδος στα αρχαιολογικά μνημεία της Δωδεκανήσου το Σάββατο

«Το Όνειρο ενός Γελοίου» σήμερα και αύριο στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου

Παρουσίαση του νέου βιβλίου του Νίκου Κωνσταντινίδη: «ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΟΧΟΣ;»

Ηχοχρώματα, μια πανδαισία ήχων...

Διθυραμβικές κριτικές για τη Ροδίτισσα ηθοποιό Καλλιόπη Χάσκα ως Ιουλιέτα, σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή Ελλάδας-Τουρκίας