Θα ισχυροποιήσει την αυτοδιοίκηση η εκλογή Τζιτζικώστα για πρόεδρο της ΝΔ

Θα ισχυροποιήσει την αυτοδιοίκηση η εκλογή Τζιτζικώστα για πρόεδρο της ΝΔ

Θα ισχυροποιήσει την αυτοδιοίκηση η εκλογή Τζιτζικώστα για πρόεδρο της ΝΔ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 218 ΦΟΡΕΣ

Δήλωση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκου

Στη φιλία που έχει με τον Απόστολο Τζιτζικώστα και στο γεγονός ότι είναι συνάδελφός του, αποδίδει ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος τη στήριξη προς το πρόσωπο του υποψήφιου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ειδικότερα στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, και κατόπιν ερώτησης για την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα, την οποία στηρίζει ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε ότι είναι μία εκλογή του θα ισχυροποιήσει και το θεσμό της αυτοδιοίκησης.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Με τον Απόστολο Τζιτζικώστα με συνδέουν δύο πράγματα: μία προσωπική σχέση και μία παλιά φιλία και δεύτερον είναι συνάδελφός μου, είναι περιφερειάρχης.
Νομίζω ότι είναι το αυτονόητο, το να στηρίζεις και το χώρο που υπηρετείς. Με τον τρόπο αυτό υπηρετώ και την αυτοδιοίκηση γιατί ενδεχόμενη εκλογή του ισχυροποιεί και την αυτοδιοίκηση.

Από εκεί και πέρα πλέον της ελευθερίας του καθενός μας στην επιλογή, θυμίζω ότι εγώ τους φίλους μου δεν τους έχω πουλήσει ποτέ».

Διαβάστε ακόμη

Μίκα Ιατρίδη από Λέρο: «Ισχυρή Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές σημαίνει ακόμα καλύτερη διαπραγμάτευση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ακόμα περισσότερες χρηματοδοτήσεις για τα νησιά μας»

Ικανοποίηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη για την τελική επανεξέταση των αντικειμενικών αξιών σε Ρόδο και Αστυπάλαια

M. Kόνσολας:  «Προϋπόθεση για την ίδρυση Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου στην Κω είναι η εύρεση κτιρίου και η δυνατότητα χρηματοδότησης των δαπανών στέγασης από τον Δήμο»

Μίκα Ιατρίδη από Κάλυμνο: «Ισχυρή Νέα Δημοκρατία στην Ελλάδα, σημαίνει ισχυρή Ελλάδα στην Ευρώπη, σημαίνει σταθερότητα!»

Γ. Παππάς: «Στην τελική ευθεία για τη μείωση στις αντικειμενικές τιμές ακινήτων στην Αστυπάλαια»

Γ. Παππάς, υφυπουργός Ναυτιλίας: «Με το σχεδιασμό μας διασφαλίζουμε την ακτοπλοϊκή σύνδεση Κάσου και Καρπάθου»

Μ. Κόνσολας: «Υπόθεση όλων μας η αναβάθμιση της Σχολής Δυτών στην Κάλυμνο»

Μ. Κόνσολας: «Μειώνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων σε Κάρπαθο, Σύμη, Αστυπάλαια και σε περιοχές της Ρόδου»