Χωρίς νερό η Νίσυρος - η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε μονάδα αφαλάτωσης

Τεράστιο είναι το πρόβλημα που δημιουργείται στη Νίσυρο με την απόφαση της ΔΕΗ να κόψει το ρέυμα στην μονάδα αφαλάτωσης του νησιού.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Χριστοφής Κορωναίος στην πρωινή εκπομπή του Πρώτο 91.5, ο δήμος έχει ένα τεράστιο χρεός ύψους 250.000 ευρώ απέναντι στην εταιρεία ηλεκτρισμού και είχε μπει σε ρύθμιση. Παρόλα αυτά, έκπληκτοι οι Νισύριοι διαπίστωσαν σήμερα το πρωί ότι δεν έχουν νερό καθώς δεν υπάρχει ρεύμα στην μονάδα αφαλάτωσης! Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κύριος Κορωναίος στο ραδιοφωνικό σταθμό Πρώτο 91.5, τα χρέη προς την Δεή , το Ίκα και άλλες υπηρεσίες έχουν ρυθμιστεί καθώς ο ίδιος όταν ανέλαβε την τύχη του δήμου κληρονόμησε και αυτές τις υποχρεώσεις.


Ο Δήμαρχος Νισύρου κάνει έκκληση να μην στερηθούν οι Νισύριοι το νερό καθώς προσπαθεί από το πρωί να μιλήσει τηλεφωνικά με την αρμόδια του καταστήματος της Δεή στην Κω πράγμα που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει. Να σημειώσουμε ότι ολόκληρο το νησί του ηφαστείου δεν έχει αυτή την στιγμή πρόσβαση στο νερό που αποτελεί φυσικό αγαθό για κάθε άνθρωπο.
Πηγή: Kosvoice.gr/ Σάντυ Λαδικού, Πρώτο 91.5  email: radioproto@hotmail.com , info@radioproto.gr