Χωρίς νερό η Νίσυρος - η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε μονάδα αφαλάτωσης

Χωρίς νερό η Νίσυρος - η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε μονάδα αφαλάτωσης

Χωρίς νερό η Νίσυρος - η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα σε μονάδα αφαλάτωσης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 647 ΦΟΡΕΣ

Τεράστιο είναι το πρόβλημα που δημιουργείται στη Νίσυρο με την απόφαση της ΔΕΗ να κόψει το ρέυμα στην μονάδα αφαλάτωσης του νησιού.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος Χριστοφής Κορωναίος στην πρωινή εκπομπή του Πρώτο 91.5, ο δήμος έχει ένα τεράστιο χρεός ύψους 250.000 ευρώ απέναντι στην εταιρεία ηλεκτρισμού και είχε μπει σε ρύθμιση. Παρόλα αυτά, έκπληκτοι οι Νισύριοι διαπίστωσαν σήμερα το πρωί ότι δεν έχουν νερό καθώς δεν υπάρχει ρεύμα στην μονάδα αφαλάτωσης! Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο κύριος Κορωναίος στο ραδιοφωνικό σταθμό Πρώτο 91.5, τα χρέη προς την Δεή , το Ίκα και άλλες υπηρεσίες έχουν ρυθμιστεί καθώς ο ίδιος όταν ανέλαβε την τύχη του δήμου κληρονόμησε και αυτές τις υποχρεώσεις.


Ο Δήμαρχος Νισύρου κάνει έκκληση να μην στερηθούν οι Νισύριοι το νερό καθώς προσπαθεί από το πρωί να μιλήσει τηλεφωνικά με την αρμόδια του καταστήματος της Δεή στην Κω πράγμα που μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει. Να σημειώσουμε ότι ολόκληρο το νησί του ηφαστείου δεν έχει αυτή την στιγμή πρόσβαση στο νερό που αποτελεί φυσικό αγαθό για κάθε άνθρωπο.
Πηγή: Kosvoice.gr/ Σάντυ Λαδικού, Πρώτο 91.5 email: radioproto@hotmail.com , info@radioproto.gr

Διαβάστε ακόμη

Δήμος Νισύρου: 76 χρόνια μετά, οι Παλαιστίνιοι ζουν ξανά δεύτερη Νάκμπα

Εντοπίστηκαν 44 αλλοδαποί στη Νίσυρο νωρίς το πρωί

Διανομή κατσικιών για το Πάσχα από τον δήμο της Νισύρου

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του χθες ο 63χρονος αρχαιοφύλακας

Ζωντανή μετάδοση των ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας στη Νίσυρο

Ο δήμαρχος Νισύρου στις Βρυξέλλες σε συνάντηση του δικτύου "Οικοδομώντας την Ευρώπη με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης - Building Europe with local councilors BELC"

Αναβίωσε στη Νίσυρο το έθιμο της «Καλαντήρας»

Παρουσιάστηκε στην Ασφάλεια Ηρακλείου της Κρήτης και συνελήφθη ο 63χρονος από τη Νίσυρο που κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών