Καμπάνια ενημέρωσης για την προσέλκυση τούρκων τουριστών

Καμπάνια ενημέρωσης για την προσέλκυση τούρκων τουριστών

Καμπάνια ενημέρωσης για την προσέλκυση τούρκων τουριστών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 132 ΦΟΡΕΣ

Συνάντηση εργασίας έγινε προχθές το βράδυ στο Επιμελητήριο

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στα γραφεία του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου με μοναδικό θέμα την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος κατά τους χειμερινούς μήνες από τη γείτονα χώρα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν εξειδικευμένοι τουριστικοί παράγοντες της Ρόδου και της Τουρκίας. Το Επιμελητήριο εκπροσώπησε, ο κος Νίκος Παπασταματίου, Γενικός Γραμματέας.

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην ουσιαστική συμβολή του Επιμελητηρίου, στην άμεση υλοποίηση πλάνου δημοσιότητας, προβολής και διαφήμισης σε έγκυρα τουρκικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας για τη Ρόδο, με έμφαση στην καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού μας με το Μαρμαρίς.

Συγκεκριμένα προτάθηκε η έναρξη καμπάνιας ενημέρωσης των κατοίκων της γείτονος για την δυνατότητα πραγματοποίησης ολιγοήμερων διακοπών στη Ρόδο καθ’όλη τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου.

Από τους τουριστικούς παράγοντες που συμμετείχαν στην συνάντηση, υπογραμμίσθηκε το υψηλό ενδιαφέρον των Τούρκων πολιτών, για τη Ρόδο, η οποία βεβαιωμένα, αποτελεί αγαπημένο προορισμό και σημαντικό κριτήριο για την επιλογή και την οργάνωση του ταξιδίου τους.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο