Έτοιμος να «δαγκώσει» τον ΟΦΗ o Ιάλυσος

Έτοιμος να «δαγκώσει» τον ΟΦΗ o Ιάλυσος

Έτοιμος να «δαγκώσει» τον ΟΦΗ o Ιάλυσος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 360 ΦΟΡΕΣ

Συνεχίζεται ο «καλπασμός» του «τοξοβόλου» που την 6η αγωνιστική θα υποδεχθεί την πάλαι ποτέ κραταιά κρητική ομάδα

Ο Ιάλυσος… καλπάζει και ξέρει, απ’ ότι δείχνει, να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Πήρε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη του κυριαρχώντας της Επισκοπής στην Κρήτη. Την κέρδισε με 1-0, έκανε το πέντε στα πέντε και ...στρογγυλοκάθεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, αφήνοντας 2 βαθμούς πίσω το Φωστήρα, 4 την Τριγλία Ραφήνας και 11 ολόκληρους βαθμούς τον ΟΦΗ, που έρχεται για την 6η αγωνιστική να παίξει στο «Οικονομίδειο».

Η σπουδαία νίκη στο Ρέθυμνο επί της Επισκοπής, σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών και των φίλων του Ιάλυσου. Κατά την άφιξη της αποστολής βρέθηκαν στο αεροδρόμιο εκατό περίπου φίλοι της ομάδας και υποδέχτηκαν την αποστολή. Το κλίμα ήταν πανηγυρικό, καθώς οι φίλοι της ομάδας άναψαν βεγγαλικά και φώναζαν συνθήματα.

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΦΥΛΑΚΟΥΡΗΣ
Στο ματς του Ρεθύμνου, τραυματίσθηκε και αποχώρησε σε καίριο χρονικό σημείο ο Μιχάλης Φυλακούρης στην προσπάθεια του στο 75΄ να αποσοβήσει την παραβίαση της εστίας της ομάδας του. Στη φάση αυτή τραυματίσθηκε και κανείς δεν γνωρίζει αυτή την στιγμή, αν είναι σε θέση να αγωνισθεί στο ματς της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον ΟΦΗ.
Ο αμυντικός της ομάδας επρόκειτο χθες να επισκεφθεί γιατρό, προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση του τραύματος του. Το πιθανότερο να μην είναι στη διάθεση του Πέτρου Μίχου για το επόμενο παιχνίδι.

ΖΗΤΗΣΕ 100 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Ο ΟΦΗ
Ο ΟΦΗ έρχεται στη Ρόδο για σημαντικό παιχνίδι κόντρα στον Ιάλυσο και, όπως είναι φυσιολογικό, ανάλογη είναι και η ζήτηση που υπάρχει από τους φιλάθλους του για να συμπαρασταθούν στους ποδοσφαιριστές του Νίκου Γκουλή που είναι ο νέος προπονητής της ομάδας. Πρέπει να επισημανθεί πάντως πώς η κρητική ομάδα, πέραν της αλλαγής προπονητή, επανένταξε στις τάξεις της, τους Κώτσιο και Κιάσσο, που έχουν εμπειρίες μεγάλων Κατηγοριών. Πληροφορίες από το «στρατόπεδο» του Ιάλυσου αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ ήρθε σε επαφή με την διοίκηση του, ζητώντας 100 εισιτήρια για τις ανάγκες του κόσμου που ενδιαφέρεται να έρθει στο νησί μας.

Ο Μιχάλης Φυλακούρης αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα του Πέτρου Μίχου εν όψει ΟΦΗ 			 				               ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ
Ο Μιχάλης Φυλακούρης αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα του Πέτρου Μίχου εν όψει ΟΦΗ ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων