Δεκαπέντε κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν το Νοέμβριο

Δεκαπέντε κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν το Νοέμβριο

Δεκαπέντε κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν το Νοέμβριο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1478 ΦΟΡΕΣ

Στο λιμάνι της Ρόδου

Κατακόρυφη πτώση θα σημειώσει η τουριστική κίνηση στο λιμάνι της Ρόδου το Νοέμβριο καθώς ο αριθμός των κρουαζιεροπλοίων που θα καταπλεύσουν είναι μειωμένος σε μεγάλο ποσοστό, εξέλιξη απόλυτα φυσιολογική για το συγκεκριμένο μήνα.

Στην ουσία ο Νοέμβριος αποτελεί και τον τελευταίο μήνα με κάποια κίνηση καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία θα επισκεφτούν τη Ρόδο 15 κρουαζιερόπλοια, ενώ το πρόγραμμα του Δεκεμβρίου περιλαμβάνει μόλις 3 κρουαζιερόπλοια.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι τα περισσότερα πλοία που θα καταπλεύσουν στο λιμάνι μας τον επόμενο μήνα, είναι μεγάλα ενώ όπως πάντα έχουν αρκετά υψηλές πληρότητες.
Αναλυτικά το πρόγραμμα του επόμενου μήνα έχει ως εξής:

Σε ότι αφορά τώρα το Δεκέμβριο, θα μας επισκεφτούν 3 κρουαζιερόπλοια τα οποία και θα «κλείσουν» τη φετινή χρονιά για το θαλάσσιο τουρισμό.
Μάλιστα το τελευταίο κρουαζιερόπλοιο που θα υποδεχτεί η Ρόδος, είναι το Fantasia το οποίο θα καταπλεύσει στο λιμάνι μας στις 21 του μήνα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Διαβάστε ακόμη

Προβολή της Ρόδου στην Ολλανδική και Βελγική αγορά από την blogger Anne Maria De Graaf – Γαστρονομική περιήγηση του νησιού

40 κρουαζιερόπλοια θα καταπλεύσουν τον Μάιο στο λιμάνι της Ρόδου

Γ. Χατζημάρκος: σε διψήφιο ποσοστό η αύξηση κρατήσεων σε Ρόδο και Κω

Κως και Ρόδος στους κορυφαίους προορισμούς εσωτερικού της Aegean Airlines από τη βάση της Θεσσαλονίκης για την περίοδο του Πάσχα

Tus Airways: Nέα σύνδεση Λάρνακα - Ρόδος

Μαζική απόβαση των Ισραηλινών στη Ρόδο για το εβραϊκό Πάσχα

Aρχές Μαΐου θα έχουν ανοίξει όλα τα ξενοδοχεία της Ρόδου

Τούρκοι τουρίστες... «κατέλαβαν» τα ελληνικά νησιά