Διαγόρας Β.: «Υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος»

Διαγόρας Β.: «Υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος»

Διαγόρας Β.: «Υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 132 ΦΟΡΕΣ

Την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή Δημήτρη Ατσικνούδα ζητάει ο Διαγόρας Βατίου, με ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσε.

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα Βατίου, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος στο χθεσινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τη Δόξα Ψίνθου και ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του διαιτητή Δημήτρη Ατσικνούδα.

Το περιεχόμενό της είναι το ακόλουθο:

«Η πολιτική της ομάδας του Διαγόρα Βατίου δεν είναι να βγαίνει στα ΜΜΕ και να διαμαρτύρεται, επειδή αδικήθηκε από τη διαιτησία. Όσες φορές έχει γίνει, είναι γιατί υπήρχε καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Μία τέτοια περίπτωση είναι και η σημερινή στον αγώνα με τη Δόξα Ψ. όπου ο διαιτητής κ. Ατσικνούδας αρνήθηκε να καταλογίσει, όπως έπρεπε, δύο πέναλτι υπέρ της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα, κι ενώ το σκορ ήταν 1-0, ο ποδοσφαιριστής μας Γιαννακόπουλος, ανατράπηκε από τον αντίπαλο αμυντικό μέσα στην περιοχή και σε προφανή θέση για γκολ και προς έκπληξη όλων, ακόμα και των αντίπαλων ποδοσφαιριστών και φιλάθλων, αντί να καταλογίσει το πέναλτι και να αποβάλλει το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, έδειξε συνέχεια στο παιχνίδι.

Στη δεύτερη περίπτωση, σε σουτ ποδοσφαιριστή μας, αντίπαλος παίκτες πεσμένος στο έδαφος, και λίγο πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή, τη σταματάει με το χέρι.

Απευθυνόμαστε στα αρμόδια όργανα και ζητάμε, την παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου διαιτητή για τα σημαντικά λάθη που έκανε και καθόρισαν την έκβαση του παιχνιδιού. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Δόξας Ψίνθου για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχε.»

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”