Παιχνίδι παρωδία στην Κρεμαστή

Παιχνίδι παρωδία στην Κρεμαστή

Παιχνίδι παρωδία στην Κρεμαστή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 304 ΦΟΡΕΣ

Ο Άρης, διαμαρτυρόμενος για τη διαιτησία, στο β’ ημίχρονο άλλαζε απλώς πάσες, με τους παίκτες του Φοίβου να…κοιτούν ως το τέλος που τους βρήκε νικητές με 3-0

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αγωνιστικό μέρος στο προχθεσινό παιχνίδι της Κρεμαστής όπου ο Φοίβος κέρδισε 3-0 τον Άρη.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν, κατ’ αρχάς, για το πρώτο γκολ των Κρεμαστενών στο 35’ θεωρώντας πως ο σκόρερ Λευτέρης Δράκος ήταν σε θέση οφσάιντ, χωρίς να υποδειχτεί από τη βοηθό Βασιλείου.

Η…σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, όμως, σύμφωνα με τους «κιτρινόμαυρους», ήταν ότι ο βοηθός Τσέτσος με υπόδειξή του ανέφερε στη διαιτητή Μαριέττα Φιλιππάκου στο 43’ ότι ο Μάριος Μπαϊρακτάρης τον έβρισε με αποτέλεσμα ο παίκτης ν’ αντικρίσει την απευθείας κόκκινη κάρτα. Οι άνθρωποι του Άρη ανέφεραν ότι ουδέποτε ο παίκτης τους προέβη σ’ αυτή την κίνηση ενώ ο προπονητής Μιχάλης Μανωλάς πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου μετά από υπόδειξη της Μαριέττας Φιλιππάκου λόγω έντονης διαμαρτυρίας, μετά τα όσα έγιναν, προς το βοηθό.

Η παραπάνω εξέλιξη είχε ως αποτέλεσμα ο Άρης να δεχτεί άλλα δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου και να βρεθεί πίσω με 3-0. Η συνέχεια όμως ήταν….διαφορετική. Οι παίκτες του Άρη στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν για το…τυπικό, αλλάζοντας πάσες, απλώς για να ολοκληρωθεί ο αγώνας χωρίς να γίνει ούτε φάση.

Αυτό ξεσήκωσε διαμαρτυρίες από πλευράς φιλάθλων ενώ και η θέση του Φοίβου ήταν δύσκολή. Χαρακτηριστικά ανέφερε στην «Ροδιακής» ο τεχνικός της γηπεδούχου ομάδας, Κώστας Πάττας: «Για ένα ημίχρονο μπορώ να πω ότι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Τα όσα συνέβησαν στη συνέχεια, πιστεύω πως δεν έχω το δικαίωμα να τα κρίνω. Θεωρώ ότι ο Φοίβος διαχειρίστηκε την κατάσταση όπως θα έκανε κάθε μεγάλη ομάδα κι έγραψε άλλη μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του, σεβόμενος ένα ολόκληρο χωριό.»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρόεδρος του Άρη, Σάββας Σφυριαλλάς ανακοίνωσε στην «ΑΡ» πως παραιτείται από τη θέση του ως ένδειξη διαμαρτυρίας ενώ ο Μιχάλης Μανωλάς μέσα στην εβδομάδα θα σκεφτεί αν θα παραμείνει στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», τονίζοντας τα παρακάτω:

«Η ομάδα του Άρη θεωρώ πως αδικήθηκε από συγκεκριμένες αποφάσεις της διαιτησίας. Δεν είχαμε άλλο τρόπο αντίδρασης κι επιλέξαμε ως διαμαρτυρία την υποτυπώδη παρουσία κι απόδοση στο β’ ημίχρονο. Δυστυχώς μας αναγκάσανε να ξεφτιλίσουμε το ποδόσφαιρο που μάθαμε από παιδιά να παίζουμε και να το χαιρόμαστε ,αλλά και να φέρουμε σε πολύ δύσκολη θέση μια αντίπαλη ομάδα, όπως επίσης τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο. Ήταν μια απόφαση διαμαρτυρίας κι αν θεωρείται λάθος ας το κρίνει ο κόσμος. Έχουμε υποχρέωση να ζητήσουμε συγγνώμη από την αντίπαλη ομάδα διότι δεν σταθήκαμε στο ύψος του αγώνα και να την ευχαριστήσουμε για το fair play στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν έχουμε κάτι με το Φοίβο και του δίνω συγχαρητήρια για την απόδοση του στο πρώτο ημίχρονο, ευχόμενος καλή συνέχεια. Ελπίζω να αναρωτηθούνε κάποιοι γιατί έγιναν όλα αυτά…»

Όσον αφορά τα γκολ του Φοίβου, όλα επιτεύχθηκαν με πλασέ, κατ’ αρχάς στο 35’ από το Λευτέρη Δράκο, ο Πέτρος Ζουρούδης στο 44’ έκανε το 2-0 και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με γκολ και πάλι από το Λευτέρη Δράκο στο 45’.

Διαιτητής στον αγώνα ήταν η Μαριέττα Φιλιππάκου με βοηθούς το Τσέτσο και τη Βασιλείου.

Φοίβος: Ψωμιάδης, Τζεμαλάι, Πομπού (55’ Μήτρου), Φελεγκάκης, Σαλαμαστράκης, Κοντόγιαννος, Μαΐλης, Αξιώτης, Ορφανίδης (50’ Κουδούνης), Δράκος, Ζουρούδης (70’ Ντόστι).

Άρης: Καραγιάννης, Κοτσίκος, Σταμούλης, Τσελεπίδης (45’ Σιεχ), Ζαρκαδούλας, Συμεωνίδης (45’ Χατζηνικόλας), Δημητριάδης, Γκίκας (45’ Νικηταράς), Χατζησάββας, Μπαϊρακτάρης, Μαρκόπουλος.

Ο Μάριος Μπαϊρακτάρης (αριστερά) αποβλήθηκε για εξύβριση προς τον βοηθό διαιτητή ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Μάριος Μπαϊρακτάρης (αριστερά) αποβλήθηκε για εξύβριση προς τον βοηθό διαιτητή ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων

Διγενής Κοσκινού: Μαχραμάς και με τη βούλα

Βόλεϊ μόνο στις Παγκορασίδες…

Μετάλλια για τον τενίστα Βασίλειο Λυκουρέση στο Πανελλήνιο της Λάρισας!

Σύνδεσμος Προπονητών: Παραμένει πρόεδρος ο Χατζηαντωνίου