Σταθμός για Alzheimer στον Αρχάγγελο

Σταθμός για Alzheimer στον Αρχάγγελο

Σταθμός για Alzheimer στον Αρχάγγελο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 664 ΦΟΡΕΣ

Η εταιρεία Πανάκεια ενημερώνει τους κατοίκους του χωριού Αρχάγγελος καθώς και κάθε ενδιαφερόμενο άνω των 60 ετών ότι λειτουργεί από 1η Νοεμβρίου συμβουλευτικός σταθμός για τη νόσο Alzheimer και συναφείς διαταραχές στην αίθουσα του Φιλόπτωχου ταμείου στο χώρο του ιερού ναού της Παναγίας Αρχαγγέλου.

Ανταποκρινόμενοι στις αυξανόμενες ανάγκες της ευρύτερης περιοχής, δημιουργήθηκε ο συμβουλευτικός σταθμός στον Αρχάγγελο Ρόδου, όπου θα μπορούν να προσέρχονται κάτοικοι της περιοχής για αξιολογήσεις μνήμης, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η αξιολόγηση διαρκεί περίπου 30 λεπτά, ανταποκρίνεται και στο πλαίσιο του προληπτικού ελέγχου και θα πραγματοποιείται κατόπιν ραντεβού σε συνεννόηση με την υπεύθυνη ψυχολόγο στο τηλέφωνο: 2241078315
«Ευελπιστούμε σε μια εποικοδομητική συνεργασία με στόχο την ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και πρόληψη για τη μνήμη και τις διαταραχές αυτής», αναφέρει η εταιρεία.

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών