Συμπληρωματική προκήρυξη στο παιδικό πρωτάθλημα

Συμπληρωματική προκήρυξη  στο παιδικό πρωτάθλημα

Συμπληρωματική προκήρυξη στο παιδικό πρωτάθλημα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 79 ΦΟΡΕΣ

Το δικαίωμα χρησιμοποίησης δύο ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το 2001 δίνει στην κάθε ομάδα η ΕΠΣΔ

Δύο ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 2001 θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι ομάδες που συμμετέχουν στο παιδικό πρωτάθλημα, ενώ αν δεν συμπληρώνουν ικανό αριθμό παικτών γεννηθέντων τα έτη 2002 και 2003, μπορούν να τους «δανείζονται» από άλλα σωματεία. Οι όροι και οι αλλαγές, έτσι όπως αναγράφονται στη συμπληρωματική προκήρυξη, έχουν ως εξής:

«Στο πρωτάθλημα Παίδων συμμετέχουν ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2001-/έως δύο ποδοσφαιριστές/-στη 18άδα και 2002-2003 και νεότεροι. Σε όσα σωματεία δεν μπορούν να συμπληρώσουν ομάδες με τις πιο πάνω ηλικίες, τους παρέχεται η δυνατότητα να χρησιμοποιούν και ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων, της ΕΠΣΔ και μόνο, οι οποίες δεν συμμετέχουν στο πρωτάθλημα Παίδων.

Κάθε σωματείο που επιθυμεί να χρησιμοποιεί για το πρωτάθλημα Παίδων ποδοσφαιριστές άλλων σωματείων του Νομού μας, θα πρέπει να προσκομίσει στην Ένωση αντίγραφα των βεβαιώσεων των σωματείων αυτών, ενώ τις πρωτότυπες βεβαιώσεις θα φέρει σε κάθε αγώνα και θα τις επιδεικνύει στους διαιτητές των αγώνων.

Στους αγώνες των πρωταθλήματος παιδικού είναι υποχρεωτική η συμμετοχή στην ενδεκάδα κάθε ομάδας και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα επτά (7) ποδοσφαιριστών που έχουν το δικαίωμα να αγωνίζονται στη μικτή Δωδεκανήσου και σε Ελληνικές εθνικές ομάδες.

Επιτρέπεται η αναγραφή στο φύλλο αγώνα μέχρι δύο (2) ποδοσφαιριστών γεννηθέντων το 2001 και δύο (2) αλλοδαπών ή τεσσάρων (4) αλλοδαπών ή τεσσάρων (4) αλλοδαπών (αν δεν υπάρχουν του 2001) που δεν δικαιούνται να αγωνίζονται στη μικτή ομάδα Παίδων Δωδεκανήσου, βάσει του άρθρου 19 παρ. 3γ. του ΚΑΠ (δηλαδή τέσσερις αλλοδαποί ή τέσσερις κοινοτικοί, ή δύο αλλοδαποί και δύο κοινοτικοί, ή τρεις αλλοδαποί και ένας κοινοτικός και αντίστροφα).

Πάντα με την υποχρέωση το σωματείο να έχει στην ενδεκάδα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα επτά (7) ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από 1.1.2002 έως 31.12.2003 και νεότεροι, που να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη μικτή Παίδων Δωδεκανήσου. Σε περίπτωση μη τήρησης των παραπάνω από το σωματείο αυτό θα θεωρείται αντικανονική συμμετοχή και επί γενόμενης ένστασης το σωματείο θα υφίσταται τις συνέπειες του άρθρου 23 του ΚΑΠ, παράγραφος 1 ε. παρ. 11

Β’ φάση πρωταθλήματος
Οι πρώτες δύο (2) ομάδες κάθε ομίλου δημιουργούν έναν όμιλο των 4 ομάδων σ’ ένα μίνι πρωτάθλημα με διπλούς αγώνες.

Οι δύο (2) πρώτες ομάδες κάθε ομίλου ξεκινούν τη β’ φάση με 2 βαθμούς και οι δεύτερες με μηδέν.
Μετά από κλήρωση θα βγει το πρόγραμμα, οι αγώνες θα είναι διπλοί.

Η πρώτη ομάδα του μίνι πρωταθλήματος θα ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια του παιδικού για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016.»

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων