Λεηλατήθηκε ο χώρος των παιδικών κατασκηνώσεων στον Προφήτη Ηλία!

Λεηλατήθηκε ο χώρος των παιδικών κατασκηνώσεων στον Προφήτη Ηλία!

Λεηλατήθηκε ο χώρος των παιδικών κατασκηνώσεων στον Προφήτη Ηλία!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1290 ΦΟΡΕΣ

Μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη βρέθηκαν εθελοντικές ομάδες που συμμετείχαν στο σεμινάριο που διοργανώνει η Περιφέρεια στον Προφήτη Ηλία καθώς την περασμένη Παρασκευή διαπίστωσαν ότι από το χώρο του εστιατορίου των παιδικών κατασκηνώσεων εκεί είχαν αφαιρεθεί όλα τα τραπεζοκαθίσματα καθώς και επαγγελματικός εξοπλισμός!

Καταρχήν, τα σεμινάρια αυτά πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή υπό την αιγίδα της Περιφέρειας και την περασμένη Παρασκευή, δύο εθελοντικές ομάδες μετέβησαν στον Προφήτη Ηλία προκειμένου να προετοιμάσουν το χώρο, ο οποίος διατίθεται εδώ και δύο χρόνια για τις εκπαιδεύσεις τους.

Όταν μπήκαν μέσα, όμως, διαπίστωσαν ότι ο χώρος του εστιατορίου ήταν άδειος από τραπέζια και καρέκλες που υπήρχαν ενώ είχε “ξηλωθεί” και ο νεροχύτης της κουζίνας καθώς και ο πάγκος, που είναι επαγγελματικοί. Μάλιστα, υπολογίζεται ότι έλειπαν πάνω από 150 καρέκλες και γύρω στα 20 τραπέζια. Αμέσως, ειδοποίησαν τον Πρόεδρο της τοπικής κοινότητας Απολλώνων ο οποίος δεν γνώριζε κάτι ενώ μετέβη επιτόπου την επόμενη ημέρα και είπε ότι θα ενημερώσει σχετικά τον Δήμαρχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εθελοντικές ομάδες, μέσα στις επόμενες ημέρες, αναμένεται να στείλουν έγγραφο τόσο στην τ.κ. Απολλώνων όσο και στον Δήμαρχο, με το οποίο και θα ενημερώνουν επίσημα για αυτό που αντίκρισαν και θα ζητήσουν από την κοινότητα να προβεί στις νόμιμες ενέργειες. Σε διαφορετική περίπτωση θα το πράξουν εκείνοι αφού για τους ίδιους ο χώρος αυτός είναι σημείο αναφοράς της δράσης τους.

Σημειώνεται ότι, όταν πήγαν την Παρασκευή ο χώρος ήταν κανονικά κλειδωμένος.

Διαβάστε ακόμη

Συνεδριάζει στις 10 Μαΐου η Δημοτική Επιτροπή Ρόδου

Ο εορτασμός της Ημέρας της Εθνικής Αντίστασης

Αποτελέσματα αρχαιρεσιών Συνδικάτου Εργαζομένων «ΡΟΔΑ»

Η συμβολή του Ομίλου Mitsis και της ΑΜΚΕ «Κωνσταντίνου Μήτση» στην ανάπτυξη και ευημερία του τόπου μας

Στην Κάλυμνο Μ.Πέμπτη βράδυ και Μ.Παρασκευή ο Γ.Νικητιάδης

Όχημα κύλησε ανεξέλεγκτο από χώρο στάθμευσης και κόντεψε να «προσγειωθεί» στο δρόμο

Με ηλεκτρική αντλία και 9 μπιτόνια έκλεβε καύσιμα από πρατήριο της Κω

Ανοίγει το ίδρυμα Marc de Montalembert την Τετάρτη 8 Μαΐου 2024