Βελτιωμένοι επέστρεψαν από την Ελβετία Μπαράκας και Τρουλινός

Βελτιωμένοι επέστρεψαν από την Ελβετία Μπαράκας και Τρουλινός

Βελτιωμένοι επέστρεψαν από την Ελβετία Μπαράκας και Τρουλινός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 199 ΦΟΡΕΣ

Ως προσκεκλημένοι της UCI πραγματοποίησαν για δέκα μέρες τις προπονήσεις τους στην έδρα της με πολύ καλούς χρόνους

Σπάνια η εμπειρία για το Θανάση Μπαράκα και τον Κωνσταντίνο Τρουλινό η παραμονή τους από 2 έως 12 Νοεμβρίου στο Έγκελ της Ελβετίας όπου εδρεύει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Εκεί πραγματοποίησαν προπονήσεις ως προσκεκλημένοι της UCI που περιλάμβαναν δρόμο, πίστα αλλά και βάρη, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ με διαμονή στους ξενώνες της.

Μαζί με το Θανάση Μπαράκα και τον Κωνσταντίνο Τρουλινό συμμετείχαν στο καμπ αυτό των προπονήσεων αποστολές και από Σερβία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ιρλανδία, Νότιο Αφρική, Γκάνα και ΗΠΑ. Με τις οδηγίες του αρχιπροπονητή της UCI, το πλήρωμά μας στο τάντεμ έδειξε πολύ καλά στοιχεία και βελτίωση, όπως ορίζει και ο σχεδιασμός του προπονητή στη Ρόδο, Νεκταρίου Πολίτη. Κύριο στοιχείο αποτελεί ο συντονισμός μεταξύ των δύο αθλητών στην πίστα για τα τρία αγωνίσματα, αφού είναι ένα κομμάτι της επιτυχίας τους κάθε φορά.

Από τη συμμετοχή του δίδυμού μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Όμνιουμ
Από τη συμμετοχή του δίδυμού μας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Όμνιουμ


Με την επιστροφή τους από την Ελβετία, οι δύο πρωταθλητές, παρά την κούραση, έλαβαν μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Όμνιουμ, που έγινε στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο. Στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ και της ΕΟΠ, πραγματοποιήθηκε και ημερίδα ΑμεΑ το περασμένο σαββατοκύριακο, με πολύ καλούς χρόνους για το δίδυμό μας, βελτιωμένους σε σχέση μ’ αυτούς τον περασμένο Φεβρουάριο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας τους. Μετά από συναντήσεις στην Αθήνα, επιβεβαιώθηκε πως τον Ιανουάριο πρόκειται να υπάρξει συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Πίστας του Νιούπορτ όπως και πέρσι, θ’ ακολουθήσει η παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΑμεΑ το Φεβρουάριο και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Πίστας στο Μοντεκιάρι της Ιταλίας το Μάρτιο.

Μια γεμάτη χρονιά, λοιπόν, και το 2016 για τους Θανάση Μπαράκα-Κωνσταντίνο Τρουλινό, που θα προσπαθήσουν με τη στήριξη από τους χορηγούς τους να έχουν όσο γίνεται περισσότερες προπονήσεις στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο. Με τα έως τώρα στοιχεία, φαίνεται , πάντως, πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και θα μπορέσουν να βγουν οι επιθυμητοί από τους ίδιους χρόνοι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων