Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για το κολυμβητήριο του ΝΟΡ

Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για το κολυμβητήριο του ΝΟΡ

Αρχιτεκτονικός διαγωνισμός για το κολυμβητήριο του ΝΟΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 666 ΦΟΡΕΣ

Συζητείται το θέμα στις 25 Νοεμβρίου στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Διπλή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, θα πραγματοποιηθεί στις 25 Νοεμβρίου.

Η πρώτη συνεδρίαση θα γίνει στις 9.30 το πρωί με θέμα τον προϋπολογισμό της Περιφέρειας για το 2016 και το τεχνικό πρόγραμμα. Στις 12.30 μ.μ. θα πραγματποιηθεί η δεύτερη συνεδρίαση και τα θέματα που θα συζητηθούν σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη είναι τα εξής:

ΘΕΜΑ 1ο : ∆ιεθνής αρχιτεκτονικό́ς διαγωνισμό́ς ιδεών που θα αφορά τη λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του κολυμβητηρίου και των κτηριακών υποδομών του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου (ΝΟΡ). Σε συνεργασία με το ΤΕΕ και το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων.
Εισηγητής: κ. Νικό́λαος Οικονόμου, Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης της ∆/νσης Τεχνικών έργων ∆ωδεκανήσου Π.Ν.Α

ΘΕΜΑ 2ο: Προκήρυξη αρχιτεκτονικών διαγωνισμών για τον σχεδιασμό́ αστικού εξοπλισμού σε νησιά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Πιλοτική εφαρμογή στα νησιά Ρόδο, Κω, Λέρο, Σαντορίνη, Σίφνο, Αμοργό και Μήλο.
Εισηγητής: κ. Νικό́λαος Οικονό́μου, Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης της ∆/νσης Τεχνικών έργων ∆ωδεκανήσου Π.Ν.Α

ΘΕΜΑ 3ο: Εγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιά και Αιγαίου για το έργο "∆ιασύνδεση αξονικού τομογράφου Κω με δίκτυο της ∆ΕΗ", προϋπολογισμού 40.000,00 €.
Εισηγητής : κ. Γεώργιος Χαλκιδιό́ς, έπαρχος Κω

ΘΕΜΑ 4ο: Εγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ∆ήμου Αγαθονησίου για το έργο "Επέκταση Λιμένα Αγαθονησίου", προϋ̈πολογισμού 217.499,00 €.
Εισηγητής : κ. Γεώργιος Χατζημάρκος , Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου

ΘΕΜΑ 5ο: Εγκριση σύναψης ∆ιαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ∆ήμου Ρό́δου για το έργο «∆ιαμό́ρφωση – Ασφαλτόστρωση οδού προς νέο δημοτικό́ σχολείο Παστίδας στην ∆.Ε. Πεταλούδων, προϋ̈πολογισμού 69.000 ευρώ».
Εισηγητής: κ. Χρήστος Μπάρδος, Περιφερειακός Σύμβουλος

ΘΕΜΑ 6ο: Τροποποίηση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρό́νοιας και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για το έργο "Παροχή τροφίμων σε αστέγους και άτομα που διαβιούν σε συνθήκες στέγης οι οποίες δεν εξασφαλίζουν δυνατό́τητα καθημερινής σίτησης και διατροφής" ως προς τη διάρκεια.
Εισηγητής : κ. Ζωγραφίδης Ηλίας, Θεματικό́ς Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Μέριμνας

ΘΕΜΑ 7ο: Εγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων και της Ιεράς Μητρό́πολης Σύμης- Χάλκης και Καστελλορίζου για το έργο «Επισκευή και συντήρηση κωδωνοστασίου της Ιεράς Μονής Πανορμίτη Σύμης»
Εισηγητής: κ. Στέργος Στάγκας, Ειδικός Συνεργάτης του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου

ΘΕΜΑ 8ο: Εγκριση σύναψης ∆ιαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ της Αποκεντρωμένης ∆ιοίκησης Αιγαίου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ∆ήμου Ρόδου για το έργο «Συντήρηση αγροτοδασικού οδικού δικτύου περιοχής Ν. ∆ωδεκανήσου»
Εισηγητής : κ. Ζαννετίδης Φιλήμων, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Πολιτικής Πρωτογενή Τομέα – Προόεδρος Οικονομικής Επιτροπής

ΘΕΜΑ 9ο: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ Α.Ε.
Εισηγητής : κ. Τσοπανάκης ∆ημήτρης, Περιφερειακός Σύμβουλος

ΘΕΜΑ 10ο: Επικαιροποίηση της Επιτροπής Παρακολούθησης του άρθρου 5 της Προγραμματικής Σύμβασης με τίτλο «ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΡΡΟΩΝ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΑΝ∆ΡΟ ΜΕ ΤΗ ∆ΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΡΕΙΝΩΝ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΩΝ ΝΕΡΟΥ».
Εισηγήτρια : κα. Αδαμαντία Συμεοπούλου, Προϊ̈στάμενη της ∆/νσης Τεχνικών έργων Κυκλάδων

ΘΕΜΑ 11ο: Εγκριση σύναψης ∆ιαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ∆ήμου Λειψών για το έργο "Εγκατάσταση αυτόνομου συστήματος παραγωγής πό́σιμου νερού", προϋπολογισμού 25.520,00 €
Εισηγητής : κ. Ιωάννης Θεμέλαρος, έπαρχος Καλύμνου

ΘΕΜΑ 12ο: Εγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ∆ήμου Λειψών για το έργο «Χλοοτάπητας Γηπέδου Λειψών», προϋ̈πολογισμού 215.000,00 €
Εισηγητής : κ. Ιωάννης Θεμέλαρος, έπαρχος Καλύμνου

ΘΕΜΑ 13ο: Εγκριση σύναψης ∆ιαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ∆ήμου Ρόδου για το έργο "Επεμβάσεις στο κτίριο και στον αύλειο χώρο του συγκροτήματος του τέως 4ου ΓΕΛ για τη μεταστέγαση του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Ρόδου", προϋ̈πολογισμού 73.000,00 €.
Εισηγητής : κ. Αγγελος Ανανίας, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος ∆ια Βίου Μάθησης

ΘΕΜΑ 14ο: Εγκριση σύναψης ∆ιαβαθμιδικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ∆ήμου Ρόδου για το έργο "Συντήρηση Κέντρου περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Θεολό́γου", προϋπολογισμού 55.500,00 €.
Εισηγητής : κ. Αγγελος Ανανίας, Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος ∆ια Βίου Μάθησης

ΘΕΜΑ 15ο: 8 Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος ΠΕ Κυκλάδων έτους 2015
Εισηγητής : κ. Λούβαρης Αντώνης, Προϊ̈στάμενος ∆/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού
7η Τροποποίηση Προϋ̈πολογισμού & Τεχνικού Προγράμματος ∆ωδεκανήσου 2015
Εισηγητής : κ. Τριαντάφυλλος Καραγιάννης, Προϊ̈στάμενος ∆/νσης ∆ιοικητικών & Οικονομικών ∆ωδεκανήσου

ΘΕΜΑ 16ο: Τροποποίηση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Οικονομικών, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων για το έργο "Αποκατάσταση όψεων κτιρίου Ταχυδρομείου Ρόδου" ως προς τη διάρκεια.
Εισηγητής : Τριαντάφυλλος Καραγιάννης, Προϊστάμενος ∆/νσης ∆ιοικητικών & Οικονομικών ∆ωδεκανήσου

ΘΕΜΑ 17ο: Τροποποίηση του Οργανισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και σύσταση μιας (1) προσωποπαγούς θέσης για την κατάταξη προσωπικού σε θέση Ιδιωτικού ∆ικαίου Αορίστου Χρόνου, κατ’ εφαρμογή δικαστικής από́φασης.
Εισηγήτρια : κα. Φωτεινή Μεγαλούδη, Προϊστάμενη της ∆/νσης ∆ιοίκησης ∆ωδεκανήσου

ΘΕΜΑ 18ο: Επικύρωση πρακτικών 10ης/27-10-2015 και 11ης/11-11-2015 συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου

Διαβάστε ακόμη

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών