Τεράστια ανάσα, τη στιγμή που τη χρειαζόταν Ο Απόλλων Απολλώνων

Τεράστια ανάσα, τη στιγμή που τη χρειαζόταν Ο Απόλλων Απολλώνων

Τεράστια ανάσα, τη στιγμή που τη χρειαζόταν Ο Απόλλων Απολλώνων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 185 ΦΟΡΕΣ

Ο Απόλλων Απ. πέρασε με νίκη 2-1 από την έδρα του Αστέρα Μ. χάρη στο γκολ του Τάσου Παλάζη στο 84’ και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης

Μάσσαρι
Σπρωγμένος από την ανάγκη και την πίεση που άρχισε να γίνεται ασφυκτική, δεδομένου πως είχε εισέλθει στην επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, ο Απόλλων Απολλώνων πέτυχε τεράστιας σημασίας και πολλαπλής αξίας νίκη, επικρατώντας στα Μάσσαρι του τοπικού Αστέρα με 2-1.

Στο ξεκίνημα του χθεσινού αγώνα τίποτα δεν προμήνυε πως οι γηπεδούχοι θα τερμάτιζαν το νικηφόρο σερί τους. Η ομάδα του Σάββα Σταυρίδη μπήκε στο γήπεδο ορμητικά, στο 3’ έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία της, όταν μετά από σέντρα του Μπαϊρακτάρη, ο Πλαγγέντης Γ. δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα από κοντά, ενώ στο 12’ άνοιξε το σκορ, χάρη στο σουτ του Κιλασίν Χ. μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Στο 24’ οι Μασσαρενοί έφτασαν κοντά σ’ ένα δεύτερο τέρμα και θα τα είχαν καταφέρει, αν ο Μακαρούνας δεν εκτινασσόταν εκπληκτικά στην αριστερή του γωνία, για να αποκρούσει το δυνατό σουτ που εξαπέλυσε ο Κιλασίν Ε. μέσα από την περιοχή.

Η εικόνα του ματς άρχισε να αλλάζει στο 30’, όταν ο Απόλλων έφτασε στην ισοφάριση χάρη στο πλασέ του Λολάκη από θέση τετ α τετ (εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κιλασίν Ε.). Το γκολ «μπόλιασε» με αυτοπεποίθηση τους Απολλωνιάτες και με νευρικότητα τους γηπεδούχους, οι οποίοι περιορίστηκαν μέχρι το τέλος του ημίχρονου σε μία ανούσια πρωτοβουλία.

Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας συνέχισε να «φλυαρεί» και να αδυνατεί να απειλήσει ουσιαστικά, λόγω απουσίας καθαρής σκέψης αλλά και της κόπωσης που άρχισε να εμφανίζει (έδωσε έξι παιχνίδια σε διάστημα είκοσι ημερών), την ίδια στιγμή που ο Απόλλων αμυνόταν αποτελεσματικά, περιμένοντας ταυτόχρονα τη μία και «φαρμακερή» αντεπίθεση, που θα του χάριζε το υπερπολύτιμο «τρίποντο. Τη βρήκε στο 84’ με τον Τάσο Παλάζη, που έφυγε «βολίδα» προς τα αντίπαλα καρέ και «έγραψε» με πλασέ από θέση τετ α τετ το τελικό 1-2. Νωρίτερα στο 76’, ο Αστέρας έχασε σημαντική ευκαιρία να προηγηθεί εκ νέου, όταν ο Πατσιαούρας αστόχησε «φάτσα» με τον τερματοφύλακα Μακαρούνα.

Άψογη ήταν η διαιτησία των Τσοπανάκη, Κάζα και Σπάρταλη.

Οι συνθέσεις:
Αστέρας Μ.: Τόππος, Διονυσακόπουλος, Χατζημανώλης Α., Κιλασίν Χ., Κιλασίν Ε., Μίρτσεβ, Λούππος (70’ Νικήτας Α.), Νικήτας Σ., Πλαγγέντης Γ., Πατσιαούρας, Μπαϊρακτάρης
Απόλλων Απ.: Μακαρούνας Γ., Χατζηκυριάκος, Γεωργίου, Σαπαλίδης, Μακαρούνας Μ., Ισκάς, Λαθούρης, Γεωργαλλής (76’ Παλάζης Στ.), Λολάκης, Παλάζης Τ. (90’ Μπαϊράμης Κ.), Δημητρόπουλος (73’ Πλάτσης)

Αφιερωμένη με αγάπη
Στον παλιό φροντιστή της ομάδας και ένθερμο φίλο της Σταμάτη Πιπάκη, ο οποίος αναρρώνει μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα, αφιερώνουν τη χθεσινή επιτυχία η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής του Απόλλωνα Απολλώνων.

Ευχαριστίες για τη φιλοξενία
Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Απολλώνων εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στους ανθρώπους του Αστέρα Μασσάρων για την άψογη φιλοξενία, την οποία και υπόσχεται να ανταποδώσει στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.