Ιδανική μέρα για μαθήματα ζωής

Ιδανική μέρα για μαθήματα ζωής

Ιδανική μέρα για μαθήματα ζωής

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 55 ΦΟΡΕΣ

>>> Αγώνα επίδειξης θα δώσει αύριο στο Βενετόκλειο η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο, ΓΣ Δωδεκάνησος.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η πρωταθλήτρια Ελλάδας στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο, Δωδεκάνησος, και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου προσφέρουν κοινωνικό μήνυμα μέσω αγώνα επίδειξης αύριο στο Βενετόκλειο.

Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αναφέρει: «Με το σύνθημα «Η Ζωή Προχωράει», η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνει με το Γυμναστικό Σύλλογο Δωδεκάνησος, αγώνα επίδειξης την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 13.00’ στο κλειστό γυμναστήριο του Βενετοκλείου.

Στις 3/12 τιμάται η Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία η οποία καθιερώθηκε το 1992 με απόφαση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών. Η Ημέρα αυτή δίνει την ευκαιρία στις κυβερνήσεις, στους οργανισμούς και στις κοινωνίες να εστιάσουν την προσοχή τους στα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ανθρώπων με αναπηρία.

Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος δίνει το παρόν και το μήνυμα ότι η ζωή προχωράει μπροστά, ότι οι ανθρώπινες δυνατότητες είναι ανεξάντλητες και η ανθρώπινη ψυχή μπορεί να ξεπεράσει κάθε δυσκολία.
Συγχρόνως, όμως, καλεί την κοινωνία να γυρίσει το βλέμμα στα άτομα με αναπηρία και μαζί τους ν’ αγωνιστεί για το δικαίωμα στη ζωή και την ποιότητα της ζωής. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος, πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος, αποδεικνύει ότι μπορεί. Η συμμετοχή του κόσμου στον Αγώνα Επίδειξης της Πέμπτης θ’ αποδείξει ότι δεν είναι μόνοι!!».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”