Το πιο… τυχερό πρακτορείο του ΟΠΑΠ βρίσκεται στη Ρόδο (βίντεο)

Το πιο… τυχερό πρακτορείο  του ΟΠΑΠ βρίσκεται στη Ρόδο (βίντεο)

Το πιο… τυχερό πρακτορείο του ΟΠΑΠ βρίσκεται στη Ρόδο (βίντεο)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 5645 ΦΟΡΕΣ

Μέσα σε 15 μέρες έδωσε τέσσερα πεντάρια στο ΤΖΟΚΕΡ

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με ένα συγκεκριμένο πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο νησί της Ρόδου!

Πρόκειται για το πρακτορείο ΟΠΑΠ με την επωνυμία Καραγιάννη Δέσποινα, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της Ρόδου και συγκεκριμένα στην οδό Αμερικής 5.

Μέσα σε χρονικό διάστημα 15 περίπου ημερών, «μοίρασε» δεκάδες χιλιάδες ευρώ στους παίκτες του, καθώς έδωσε 4 συνολικά πεντάρια!

Τα δύο τελευταία πεντάρια του ΤΖΟΚΕΡ, παίχθηκαν στην τελευταία κλήρωση της Πέμπτης, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΟΠΑΠ. Αντιστοιχούν σε σύστημα 60 στηλών και οι τυχεροί θα μοιραστούν το ποσό 85.000 ευρώ περίπου.


Στο ίδιο πρακτορείο είχε κατατεθεί (στα τέλη Νοεμβρίου) ένα τυχερό ακόμα δελτίο που κέρδισε 26.000 ευρώ ενώ μία εβδομάδα νωρίτερα, στο ίδιο πρακτορείο ένας ακόμα τυχερός είχε προβλέψει σωστά τους 5 αριθμούς του ΤΖΟΚΕΡ κερδίζοντας έτσι το ποσό των 57.000 ευρώ.

Τι είπε στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου
Μιλώντας χθες στη "Ροδιακή" ο ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τις συνεχόμενες κληρώσεις που εδώ και περίπου ένα μήνα κληρώνουν στο δικό του πρακτορείο.

Ο κ. Καραγιάννης μεταξύ άλλων ανέφερε "έπεσαν” δύο πεντάρια απο την κλήρωση του Τζόκερ. Είναι δύο από τα δεκαπέντε, το καθένα κερδίζει γύρω στις 45.000 δηλαδή περίπου 90 χιλιάδες ευρώ.

Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό, στο πρακτορείο μας από 15 Νοεμβρίου έως και προχθές έχουν πέσει τρία συνεχόμενα πεντάρια, με τέσσερις τυχερούς στο ίδιο παιχνίδι, στο Τζόκερ.
Συγκεντρωτικά από το πρακτορείο μας έχουν δοθεί περίπου 170 χιλιάδες ευρώ.

Στο παρελθόν έχουμε δώσει και στο Λόττο και στο Τζόκερ αρκετά λεφτά. Στο Λόττο είχαμε δώσει 120 εκατομμύρια σε δραχμές παλιά και στο Τζόκερ είχαμε δώσει 2 εκατομμύρια ευρώ. Πιστεύω να δώσουμε κα το μεγάλο την Κυριακή που έρχεται, τα 11 εκατομμύρια, πιστεύω ότι μας "πηγαίνει" αυτές τις μέρες.


Από τα τέσσερα πεντάρια, το πρώτο παρουσιάστηκε, πήγε κιόλας στην τράπεζα και διευθετήθηκε, το δεύτερο δεν φάνηκε, τα χθεσινά δύο, περιμένω ακόμη. Τα χθεσινά ήταν σε δύο δελτία 60 στηλών 30 ευρώ στοίχιζε το καθένα.

Ερωτηθείς σχετικά με το πως μπορεί να είναι η αίσθηση για κάποιον να έχει βρει τα πέντε νούμερα και να του λείπει το τζόκερ ο ίδιος τόνισε πως στις μέρες μας ακόμα και τα 45 χιλιάδες ευρώ είναι καλά χρήματα, αλλά σίγουρα θα αισθάνεται πως έχει φτάσει στην πηγή και δεν έχει καταφέρει να πιεί όλο το νερό

Διαβάστε ακόμη

Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τις Ευρωεκλογές με Κ. Αρβανίτη, Ζ. Τσιριγώτη, Κ. Γιαννακά

Συνέδριο με θέμα «Ο ρόλος της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στην περιφέρεια»

Γ. Χατζημάρκος: «Αυτοί οι «ευαίσθητοι» δεν είναι φίλοι του περιβάλλοντος. Φίλοι του... μαζούτ είναι.»

Λήγει η προθεσμία για τις εγκαταστάσεις αδέσποτων ζώων

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση «Δια Πυρός 2024» στη Ρόδο

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη