Μοναδικό ερωτηματικό ο Αρχοντούλης για την Ρόδο

Μοναδικό ερωτηματικό ο Αρχοντούλης για την Ρόδο

Μοναδικό ερωτηματικό ο Αρχοντούλης για την Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 201 ΦΟΡΕΣ

Στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου δούλεψαν χθες οι παίκτες της Ρόδου, που προετοιμάζονται για το αυριανό ματς με τον Ηρακλή Μαριτσών

Με μοναδικό ερωτηματικό το Γιάννη Αρχοντούλη ολοκληρώνεται σήμερα η-εκ των πραγμάτων σύντομη- προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Ρόδου ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ηρακλή Μαριτσών.

Ο έμπειρος μέσος των «ελαφιών» δέχθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη χτύπημα στα πλευρά, ειδικά τις πρώτες μέρες πονούσε αρκετά και παρότι δεν πρόκειται για κάτι το ανησυχητικό (ο Γιάννης Αρχοντούλης προπονείται ατομικά), δεν αποκλείεται ο προπονητής του, Σάββας Ορφανίδης να τον προφυλάξει. Η τελική απόφαση ανήκει στον ίδιο και θα την λάβει μετά το τέλος της σημερινής τελευταίας προπόνησης στο βοηθητικό. Η χθεσινή και πρώτη της εβδομάδας- δεδομένου πως τη Δευτέρα η Ρόδος έπαιξε στη Λέρο με την ΑΕΛ και την Τρίτη, μέρα που επέστρεψε στη βάση της, ξεκουράστηκε-έγινε στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου, με παρόντες όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ευχαριστίες στην ΑΕ Λέρου
Ανακοίνωση, μέσα από την οποία ευχαριστεί τους ανθρώπους της ΑΕΛ για την άριστη φιλοξενία, όπως και για την ευγενική χειρονομία τους να τιμήσουν με πλακέτα τα «ελάφια», εξέδωσε η διοίκηση της Ρόδου:
«Ο ΑΣ Ρόδος θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια θερμά την ΑΕ Λέρου για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην αποστολή της ομάδα κατά την παραμονή της στο όμορφο νησί της Λέρου. Υπήρξε τιμητική πλακέτα προς την ομάδα μας από τον πρόεδρο της ΑΕ Λέρου για την προσφορά του ΑΣ Ρόδος στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε στην ομάδα της ΑΕ Λέρου καλές γιορτές και υποσχόμαστε ότι θα ανταποδώσουμε τη φιλοξενία».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων