Βίντεο: Καρέ-καρέ η διάσωση δύο κοριτσιών από Super Puma στο Αγαθονήσι

Βίντεο: Καρέ-καρέ η διάσωση δύο κοριτσιών από Super Puma στο Αγαθονήσι

Βίντεο: Καρέ-καρέ η διάσωση δύο κοριτσιών από Super Puma στο Αγαθονήσι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 270 ΦΟΡΕΣ

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου παρέλαβε τα δύο κορίτσια, ηλικίας 8 και 12 ετών, από το πλοίο Vos grace της Frontex και στη συνέχεια τα μετέφερε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Σάμου.

Καρέ-καρέ καταγράφεται στο παρακάτω βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Πολεμική Αεροπορία η διάσωση δύο κοριτσιών τα οποία κατάφεραν να σωθούν από το νέο, πολύνεκρο ναυάγιο με μετανάστες που σημειώθηκε στο Αιγαίο.

Τα κορίτσια διασώθηκαν τα ξημερώματα της Τετάρτης από ένα Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο είχε απογειωθεί για τον εντοπισμό αγνοούμενων από το ναυάγιο.

Το πλήρωμα του ελικοπτέρου παρέλαβε τα δύο κορίτσια, ηλικίας 8 και 12 ετών, από το πλοίο Vos grace της Frontex στη θαλάσσια περιοχή κοντά στο Αγαθονήσι και στη συνέχεια τα μετέφερε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Σάμου.

Σημειώνεται ότι στο νέο ναυάγιο που σημειώθηκε κοντά στο Φαρμακονήσι έχασαν τη ζωή τους 12 άτομα, ενώ ακόμη 12 αγνοούνται.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε ακόμη

Τα πρώτα ηλεκτρικά οχήματα στο Αγαθονήσι

Περιοδεία Γ. Νικητιάδη στο Βόρειο Συγκρότημα Δωδεκανήσου: Πρώτη στάση το Αγαθονήσι

Εκπαίδευση Αντιμετώπισης Θαλάσσιας Ρύπανσης ΔΗ.ΛΙ.ΤΑ. Λέρου – Αγαθονησίου στα θέματα της πρόληψης και τυχόν καταστολής Θαλάσσιας Ρύπανσης

Ορκίστηκε για 5η συνεχόμενη θητεία ο Βαγγέλης Κόττορος Δήμαρχος του ακριτικού Αγαθονησίου και οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι

Αγαθονήσι: Παρέμβαση από το υπουργείο Ναυτιλίας

Αγαθονήσι: Ένα μήνα χωρίς πλοίο νησί – Στα όριά τους οι κάτοικοι

Παρέμβαση του πρωθυπουργού για την ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση ζητά ο δήμαρχος Αγαθονησίου

Δήμαρχος Αγαθονησίου εξελέγη ξανά ο Ευάγγελος Κόττορος