Εντυπωσίασαν στην Αθήνα οι Ατρόμητοι

Εντυπωσίασαν στην Αθήνα οι Ατρόμητοι

Εντυπωσίασαν στην Αθήνα οι Ατρόμητοι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 233 ΦΟΡΕΣ

Φιλικό με τον Ατρόμητο Αθηνών, το οποίο έληξε ισόπαλο 6-6, έδωσε η εφηβική ομάδα του ροδίτικου σωματείου. Τέσσερα από τα παιδιά του κλήθηκαν για δοκιμή στις 28 και 29 Δεκεμβρίου

Εκμεταλλευόμενοι το ρεπό τους στο εφηβικό πρωτάθλημα, οι Ατρόμητοι Ρόδου ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα προκειμένου να αντιμετωπίσουν σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα Κ.15 του Ατρόμητου Αθηνών.

Το παιχνίδι, το οποίο διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο των οικοδεσποτών στο Περιστέρι, έληξε ισόπαλο 6-6, με τα παιδιά των Ατρόμητων να μένουν ενθουσιασμένα από την εμπειρία, όπως και από τη φιλοξενία της οποίας έτυχαν.

Το παιχνίδι καθ’ αυτό ήταν εντυπωσιακό. Οι Ροδίτες ξεκίνησαν με σουτ του Κυρίτση στο δοκάρι, ενώ λίγα λεπτά αργότερα προηγήθηκαν με πλασέ του Μιχαήλου στην κενή εστία (πέρασε και τον τερματοφύλακα).

Από εκείνο το σημείο και μετά ο αγώνας απέκτησε άγρια ομορφιά, καθώς οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν και συνέχισαν να ισοφαρίζουν κάθε φορά που η ομάδα της Ρόδου έπαιρνε κεφάλι στο σκορ, με εξαίρεση το φινάλε, όταν και οι ρόλοι αντιστράφηκαν, με τον Ατρόμητο να προηγείται για πρώτη φορά και τους Ατρόμητους να φέρνουν το ματς στα ίσια, για το τελικό 6-6.

Το 1-2 έγινε από Μαγιόγλου με πλασέ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, το 2-3 με πλασέ του Χίντα από πλάγια θέση (το 3-3 ήταν το σκορ του ημιχρόνου), το 3-4 με πέναλτι του Τερζίου και το 4-5 με σουτ του Ζούνη έξω από τη μεγάλη περιοχή. Είχε προηγηθεί ο εξαιρετικός συνδυασμός των Κυρίτση και Παραστατίδη. Το έκτο τέρμα των Ροδιτών πέτυχε ο Παραστατίδης, μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Μιχαήλου.

Στην Αθήνα ταξίδεψαν και αγωνίστηκαν οι Θαρρενάκης, Πίτσος, Διακοπαρασκευάς, Φουντουραδάκης, Τερζίου, Μαγιόγλου Δ., Ζούνης, Χίντα, Παραστατίδης, Κυρίτσης, Μιχαήλου, Μαγιόγλου Α., Μανωλάκης, Κώστας και Λουκατάρης.

Τέσσερα από τα παραπάνω παιδιά «γυάλισαν» στο μάτι του υπεύθυνου των ακαδημιών του Ατρόμητου Αθηνών και κλήθηκαν για δοκιμή στις 28 και 29 Δεκεμβρίου.

Είναι οι Άλμπαν Τερζίου (1999), Ιωάννης Παραστατίδης (2000), Δημήτρης Μαγιόγλου (2001) και Μάριος-Μιχαήλ Ζούνης (2001). Πάντως, εξαιρετική απόδοση είχαν και όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές των Ατρόμητων, που σίγουρα θα έχουν και αυτοί τις ευκαιρίες τους.

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων