"Ο Άγγελος των Χριστουγέννων" στη μνήμη του Άγγελου

"Ο Άγγελος των Χριστουγέννων" στη μνήμη του Άγγελου

"Ο Άγγελος των Χριστουγέννων" στη μνήμη του Άγγελου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1261 ΦΟΡΕΣ

Συγκέντρωση παιχνιδιών και βιβλίων από το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Καλαβαρδών

Παιχνίδια, βιβλία και παραμύθια συλλέγει το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό Σχολείο Καλαβαρδών σε συνεργασία με το σύλλογο Ροδαυγή, προκειμένου να διατεθούν σε παιδιά του Ογκολογικού νοσοκομείου Ελπίδα.

Στη συγκεκριμένη δράση, συμμετέχουν όλα τα σχολεία του νησιού μας και σκοπός είναι να χαρίσουν χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται και πρόκειται να περάσουν τις γιορτινές μέρες στο νοσοκομείο, μακριά απο το σπίτι, τους φίλους και την οικογένεια τους.

Η δράση, έχει ονομαστεί "Ο Άγγελος των Χριστουγέννων" στη μνήμη του δικού μας Άγγελου, του 4χρονου συμπολίτη μας που πριν απο περίπου 6 μήνες έχασε τη μάχη με τη ζωή ύστερα απο πολύχρονο αγώνα.

Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται μεταξύ άλλων "ας ευαισθητοποιηθούμε όλοι μας ...με διάθεση και με αγάπη αρκεί να αφιερώσουμε ένα μικρό συμβολικό ποσό για να αγοράσουμε κάποιο μικρό δωράκι...θα μας το ανταποδώσουν με λίγη χαρά και με ένα χαμόγελο...πιστέψτε με αξίζει τον κόπο...

...ας χαρίσουμε χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται και θα περάσουν τις γιορτινές μέρες μέσα στο νοσοκομείο, μακριά από το σπίτι τους , τους φίλους τους και την οικογένεια τους".

Για τη συλλογή του υλικού (παιχνιδιών-βιβλίων-παραμυθιών) όχι μεταχειρισμένων ,μπορείτε να απευθύνεστε στο σχολείο της περιοχής σας, από τις 08:00 - 12:30 έως και τις 18 Δεκεμβρίου. Σε όλα τα σχολεία της Ρόδου υπάρχει σχετική ανακοίνωση για την συγκέντρωση και την συλλογή του υλικού.

Διαβάστε ακόμη

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων

Συζήτηση με τη WWF για τις δασικές πυρκαγιές της Ρόδου την Τετάρτη στο ΕΚΡ

Ανοιχτή Εκδήλωση για το κοινό του έργου «Ελληνικές Έξυπνες πόλεις: Σύστημα Τηλεφροντίδας με ρολόι και βραχιόλι στο Δήμο Ρόδου»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκαν η Ημερίδα Ενημέρωσης & το Τριήμερο Περιφερειακό Εργαστήριο Κυκλικής Οικονομίας

Ομιλία του συγγραφέα Νικόλα Σμυρνάκη

Ημερίδα αφιερωμένη στον Νικ. Κόνσολα

Πεζοπορία της ΟΠΕΡ την Κυριακή 28 Απριλίου μαζί με τον Πανταζή Χούλη