Σε αργία τέθηκε αναισθησιολόγος σε μαιευτήριο

Σε αργία τέθηκε αναισθησιολόγος σε μαιευτήριο

Σε αργία τέθηκε αναισθησιολόγος σε μαιευτήριο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 970 ΦΟΡΕΣ

15ήμερη αργία επιβλήθηκε σε 58χρονο αναισθησιολόγο του μαιευτηρίου «Έλενα Βενιζέλου», καθώς διαπιστώθηκε σοβαρή εμπλοκή κατά τον έλεγχο των τίτλων σπουδών του. Μετά την παρέλευση αυτού του διαστήματος, ο γιατρός θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το πτυχίο του στο υπουργείο Υγείας.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του νοσοκομείου στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργούν για τη γνησιότητα των πτυχίων, ιδίως σε ό,τι αφορά πανεπιστήμια του εξωτερικού, ζήτησαν από το Πανεπιστήμιο της Νάπολι, το πτυχίο του αναισθησιολόγου, το οποίο όμως ποτέ δεν εστάλη στην Ελλάδα.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ιταλικό πανεπιστήμιο απάντησε ότι το πτυχίο του συγκεκριμένου γιατρού είναι πιθανό να καταστράφηκε λόγω πυρκαγιάς που είχε προκληθεί πριν από κάποια χρόνια.

Ο 58χρονος αναισθησιολόγος εργαζόταν στο νοσοκομείο με τον βαθμό του διευθυντή τα τελευταία επτά χρόνια, ενώ προηγουμένως εργαζόταν σε δημόσιο νοσοκομείο στα Δωδεκάνησα.

Ο γιατρός υποστήριξε πως το πτυχίο του είναι κατατεθειμένο στον Ιατρικό Σύλλογο του νησιού όπου έγινε μέλος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στην Ιταλία, ωστόσο τέθηκε σε αργία βάσει του σχετικού νόμου.

Διαβάστε ακόμη

Λέρος: Ολοκληρωμένη εμπειρία εναλλακτικού τουρισμού και ποδηλασίας

Από τα παλιά...

Τιμήθηκε στην Αυστραλία Σιαννίτισσα 101 ετών

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών