Για βιασμό δεκάχρονης κατηγορούνται τρεις τσιγγάνοι

Για βιασμό δεκάχρονης κατηγορούνται τρεις τσιγγάνοι

Για βιασμό δεκάχρονης κατηγορούνται τρεις τσιγγάνοι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 847 ΦΟΡΕΣ

Έγινε έφοδος παρουσία εισαγγελέα στον καταυλισμό

Για τον βιασμό μίας 10χρονης θα δώσουν αύριο εξηγήσεις στην ανακρίτρια Ρόδου 15χρονος αθίγγανος και δύο ακόμη ομόφυλοι του ηλικίας 21 και 38 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από «έφοδο» των αστυνομικών στο τσαντίρι τους, όπου κρατούσαν την ανήλικη!

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελία που έκανε το βράδυ των Χριστουγέννων η 41χρονη μητέρα της ανήλικης κοπέλας.

Ειδικότερα η επίσης αθίγγανη μητέρα τηλεφώνησε στις 8 το βράδυ στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και είπε πως βίασαν την κόρη της και την κρατούν σε άλλο τσαντίρι στον καταυλισμό.

Άμεσα ομάδα αστυνομικών μετέβη στον καταυλισμό και μπήκε στο παράπηγμα όπου κρατούνταν η 10χρονη κοπέλα την οποία και παρέλαβε η 41χρονη μητέρα της. Ακολούθως παρουσία και εισαγγελικού λειτουργού οι αστυνομικοί έκαναν «έφοδο» στο τσαντίρι και συνέλαβαν τον 15χρονο που φέρεται να εισήλθε σε εξώγαμη συνουσία με την ανήλικη καθώς και τον 21χρονο και την 38χρονη, στους οποίους ανήκει το παράπηγμα. Οι δύο τελευταίοι σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας φέρονται να ήταν παρόντες στην πράξη, ενώ μετά το βιασμό και οι τρεις φέρονται να έδωσαν ποσότητα αλκοόλ στην ανήλικη με αποτέλεσμα να μεθύσει.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων ΡΟΜΑ σχηματίστηκε δικογραφία από την αστυνομία για αρπαγή ανηλίκου, βιασμό και έκθεση από κοινού και μετά την άσκηση ποινικών διώξεων σε βάρος τους, κρατούνται προκειμένου αύριο να περάσουν την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου για να απολογηθούν.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών